Apple Mail i vise accounta
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Mail i vise accounta

27.05.2009 | 10:58
Koristim Mail za postu i imam nekoliko accounta za razlicite email adrese.

S obzirom da mi je email primaran nacin komunikacije, Mail app je non stop pokrenut i ikona u Docku mi pokazuje broj novih poruka.

Tu mi nastaje problem.

Naime, zbog prirode posla prisiljen sam imati na racunalu jedan mail account (info@) od tvrtke na koji dolaze doslovce stotine mailova svaki dan. Ti mailovi meni sada puno ne znace, ali ih moram imati.

Brojevi mi divljaju u Docku na Mail app radi tog accounta, tako da uopce ne znam st da radim.

Moze li se samo taj odredjeni mail account iskljuciti iz prikazivanja. Nesto kao da posta sa te adrese dolazi ali da me ne obavjestava i sl?

Ima li neko kakvu ideju sta napraviti?

Hvala svima!
Tema zaključana.
27.05.2009 | 11:32
Mislim da Dockstar omogućava ono što tebi treba!
Tema zaključana.
27.05.2009 | 11:37
Mail>Preferences>Accounts>Advanced i isključi opciju: "Include when automatically checking new mail".
Tema zaključana.
27.05.2009 | 15:42
Bravo Riba, prava stvar

Znaci da nisam jedini sa slicnim problemom, cim postoje ovakvi alati

10$ od srca
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
27.05.2009 | 17:55
Zbilja fora alat! Evo što bi Apple trebao dodati u Mail!
Tema zaključana.
27.05.2009 | 18:53
Osim na taj način, možeš napraviti i filter koji ti sve što stiže u inbox na tu info@ adresu odmah seli u neki folder koji nije Inbox, a u prefsima od Maila kažeš "Dock unread count: Inbox only".
Tema zaključana.
28.05.2009 | 08:56
drlovric je napisao:
Bravo Riba, prava stvar

Znaci da nisam jedini sa slicnim problemom, cim postoje ovakvi alati

10$ od srca

Ako se ne varam ovo je Mail plugin? Samo imaj na umu da ako imas problema sa Mail.app nakon upgradea prva stavr za provjeriti su pluginovi.
Tema zaključana.
28.05.2009 | 09:50
Ne radi za sada nikakve probleme. Super mali utility...

Mislim da ce ga puno ljudi ovdje prepoznati i pocei koristiti svakodnevno.

Hvala Riba na info. Tesko da bi ja nekada nasao ovo, jer nikada nisam cuo ni za tvrtku niti za bilo koji njihov product.

OT: Coda, Transmit itd - SVE U POLA CIJENE, 3 dana neka akcija na Panicu
Tema zaključana.
28.05.2009 | 12:18
Hvala za tip, kupio Unison...vjerojatno ga necu previse koristiti, ali za 12 USD...
Tema zaključana.
28.05.2009 | 14:30
Sve su to zgodni mali alati za smijesne novce. Izgleda da recesija stvarno cini svoje pa tvrtke snizavaju cijene.

Ne mogu se oteti dojmu da bi generalno bilo puno manje piratskog softwera kada bi prozvodjaci korigirali cijene, i onda bi u konacici zaradili vise.

Ja sam imao neku piratsku kopiju Transmita, jer sam nedavno switchao na Mac pa nisam za svaku probu mogao kupovati software. Sada sam kupio licencu za novu verziju za cijenu jedne pizze
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava