iTunes & iPod
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes & iPod

08.06.2009 | 14:03
naime..prebacio sam pjesme na iPod ali me polako zivcira da svaka pjesma ima svoju glasnocu..i ako slusam neku stvar na umjerenoj glasnoci dok prebaci na drugu koja je u mormali malo tisa, jedva da je opce cujem.pogotovo ako sam na vlaku il tak negde.

a pogotovo dok mi iPod govori kaj mi svira..onda se zna desit da ga uopce ne cujem kaj mi veli,koja pjesma svira..

e sad.dal se da slozit u iTunes-ima da on sve pjesme poslozi na istu glasnocu?
il kak to vec ide.. :/
Tema zaključana.
08.06.2009 | 17:53
Mislim da ti ne mora svaka pjesma imati svoju glasnoću. Meni, recimo su sve pjesme u iTunes-u podešene na pojačanju glasnoću i equilaser na Acdok se oustic.

To jednostavno podesiš:

1. Označiš sve albume/umjetnike/pjesme (ovisi o prikazu)

2. desna tipka miša i pojavi se ovaj izbornik
screen_capture-86bf0775848fc33fc9e7a12daf955203.png
Tema zaključana.
08.06.2009 | 17:54
dalje ti je procedura da na "volume adjustment" podesiš glasnoću koja se onda odnosi na sve pjesme...a nakon toga equaliser (možeš kreirati i neki svoj)

Milslim da bi ovo trebalo raditi i riješiti tvoj problem...
Nadam se da sam barem malo pomogao...

Sretno!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
08.06.2009 | 17:56
iTunesi to imaju godinama. Opcija se zove SoundCheck i totalno je očigledna u prefsima, kako to niste vidjeli?
Tema zaključana.
09.06.2009 | 00:19
ma za soundcheck sam znao..i to mi je ukljuceno..ali dok sam stavljao svu muziku u iTunes sam soundcheck prekinuo jer sam bil u zurbi na posao a trebal mi je lap..

a sad kasnije nisam mogel najti di bi to bilo da se slozi a brisati i addati mi se nije splatilo jer imam previse pjesma za brisanje..i nebi htel da mi se sve obrise..rating i to sve..u tome je kvaka..

@ renato.lubina

budem probal ovo kaj si predlozil dok stignem pa javim.
Tema zaključana.
16.06.2009 | 15:07
malo je bolje..al nije kak spada..
al to ovisi valda i o samim pjesmama i to sve.

al malo bolje je.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava