miro 2.5 program os x ( download videa, pjesme..)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

miro 2.5 program os x ( download videa, pjesme..)

19.08.2009 | 22:56
Danas sam otkrio jedan zanimljiv i u potpunosti besplatan i funkcionalan program za obžavani nam naš mac.
Zatrazite vieo on ce vam ga pronaci u tren oka a njegov download ce trajati doslovno 10 sekundi neovisno o trajanju videa Isprobao sam program provjereno radi odlicno. Mozete ga skinuti sa web stranice: www.getmiro.com/

Ps: Najbolje od svega sučelje je na hrvatskom jeziku te uz njega dobivate opsirne upute kako bi ga i najveci noobovi mogli koristiti sa lakocom. Jedini problem koji ce ovdje malokome biti poteskoca je cinjenica da je podrzan samo na macu:))))

Uzivajte i ostavljajte komentare u vezi dragog naseg Mire
Tema zaključana.
19.08.2009 | 23:33
mali od palube je napisao:

Ps: Najbolje od svega sučelje je na hrvatskom jeziku te uz njega dobivate opsirne upute kako bi ga i najveci noobovi mogli koristiti sa lakocom. Jedini problem koji ce ovdje malokome biti poteskoca je cinjenica da je podrzan samo na macu:))))

Program je odličan, no podržani su i ostali OS-ovi, a ne samo mac što se lijepo može vidjeti ovdje: http://www.getmiro.com/download/
Tema zaključana.
20.08.2009 | 17:39
Da sad sam i ja to vidio hvala na ispravljanju Ali to ni nije bitno zato sto je program fenomenalan
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava