instalacija Leoparda
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

instalacija Leoparda

25.08.2009 | 11:38
Ljudi

Jel moguce instalirati Leoparda na drugi Mac. Naime Leoparda sam dobio sa Minijem a sad bi ga htio instalirati na Imac. Ne znam kakva su pravila licenciranja
Tema zaključana.
25.08.2009 | 12:58
Hm...
Nisi naveo jesi li dobio instalirani Leopard na Miniju ili imaš disk za instalaciju.Zatim na koji Mac bi instalirao.U principu kod Maca ide instalacija sa dobivenog diska, ili moraš nabaviti retail disk sa kojeg onda možeš instalirati na svaki Mac.
Tema zaključana.
25.08.2009 | 13:29
dobio sam instalacijske DVD-e sa Minijem (OS je bio instaliran na Minija). Instalirao bi ga na IMac Intel procesor (kakav ima i Mini)
Tema zaključana.
25.08.2009 | 14:48
Instalacija s restore diska ide u PRINCIPU samo na stroj za koji je namijenjena. No, ako je arhitektura ista, ide i na druge. Recimo, ja sam panther s restore diska od eMaca uredno mogel isntalirat na bilo koju lampu. Ako je posve novi mini, on ima intel procesor i NVIDIA grafulju, a tak su građeni i novi iMacovi. Tu bi stvar trebala šljakati. Ako je kod tebe slučaj (kao što slutim) novi mini s leopardom i stari iMac s tigerom, onda stvar ne bu išla, jer iMac ima ATI grafulju. U svakom slučaju, test je iznimno jednostavan: ubaci restore disk i probaj ga instalirati: ako bude išlo, bude, inače ti bude javil da nemože instalirati na taj stroj.
Da budeš ziher treba ti retail sistem koji se kupuje posebno i nije vezan ni na koji stroj kak ti je rekel mudri Jzelko
Tema zaključana.
25.08.2009 | 14:53
Hvala ljudi

Budem probao
Tema zaključana.
25.08.2009 | 18:51
Neko je prodaval za mislim 200kn OSX 10.5.x
www.mackorisnik.com/forum/viewtopic.php?...;t=8075&start=10
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1