kako vratiti iPhoto
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kako vratiti iPhoto

29.09.2009 | 21:09
veliki pozdrav jabucnjacima

nema dugo kako sam si napokon instalito leoparda na svoj macbook (dokuse to mi je radila kolegica)
nakon instalacije nestao mi je cijeli iLife

da li neko zna ideju kako da to vratim natrag
jer sa kolegicinog instalaciskog cd-a tj dvd-a nije povuko iLife
a nemi je potraban iPhoto
kako da ga vratim
hvala na pomoci
Tema zaključana.
29.09.2009 | 21:28
iLife dolazi na instalacijskim dvdima koje dobijes sa strojem ali ako kupis samo OS naknadno iLife nece biti ukljucen u to
Tema zaključana.
29.09.2009 | 21:37
da li to znaci da ja ne mogu vratiti svoj iLife nazad
na bitaj ne samo iPhoto njega trebammm
ma mora postojati neki nacin

POMOCCCC
Tema zaključana.
29.09.2009 | 22:11
Postoji nacin, treba ti samo iLife instalacijski dvd
Tema zaključana.
30.09.2009 | 09:57
Iz tvog posta ne mogu razabrati da li je ta instalacija izvedena kao upgrade na postojeći sistem, pa su sačuvani korisnički fajlovi ili je najprije sve izbrisano pa zatim instalirano (clean install).
Ako je napravljena instalacija kao upgrade (bez prethodnog brisanja) tada je moguće otvoriti fajl "iPhoto Library" koji, ako nisi mijenjao "default" opciju, se nalazi u ~/User/username/Pictures. Ctrl + klik ili desni klik na ikonu "iPhoto Library" i odaberi "Show Package Contents", i navigaj do foldera "Originals" gdje se nalaze tvoje fotografije.
Ukoliko je napravljena instalacija kao "clean install", s fotkama se pozdravi

Ili... kako je naveo MochuS, instaliraj iLife i s iPhotom otvori fajl "iPhoto Library", ako je još na računalu.
Tema zaključana.
01.10.2009 | 10:09
imas na torrentima.
Tema zaključana.
04.10.2009 | 16:44
ma sve sam zbriso sto sam imo na svom macbooku nakon toga je kolegica instalirala leoparda gore i nakon toga mi nema iLifa pa sada me zanimali da li ja moram kupiti cijeli iLife paket koji kosta oko 600 kuna ili mogu staviti neki od instalaciskih dvd-ova koje sam prvobitno dobio uz macbook, i ako to mogu kako to ide

a ako ima na torentima da li to provjereno radi?

da si ne navucem neku glupost na racunalo

hvala vamm svima
Tema zaključana.
04.10.2009 | 20:09
Imaš ga na sistemskim DVD od računala, normalno instaliraj samo dodatne aplikacije, a ne cijeli sistem. Samo pazi ako je Leopard na sistemskom DVD imaćeš iLife 08, iLife 09 se počeo isporučivati tek sa sistemom 10.5.4 i više, pa stoga ili u džep po 600,00 kn ili na ovo drugo.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava