app za vodjenje kucnog budjeta
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

app za vodjenje kucnog budjeta

03.10.2009 | 06:35
..imali sta god zanimljivog da koristite? trebao bi poslovanje sa kucnim prihodima i rashodima stavit pod povecalo..tj sa rashodima..
zanima me nekakva mala aplikacija koja to sve fino evidentira i da na kraju mjeseca mogu izbacit print... hvala..
Tema zaključana.
03.10.2009 | 08:55
Meni kao zaljubljeniku u Filemaker, on se čini idealan za to. Ako nemaš Filemaker možeš to i u Excelu. A najjednostavniji način je da sve plaćaš karticama i na netbankingu vidiš točno što si platio i koliko si zaradio taj mjesec.
Tema zaključana.
03.10.2009 | 12:00
Ima tih aplikacija ko salate na Macu, evo ti par linkova pa vidi
Money www.macupdate.com/info.php/id/13487/money
iBank www.macupdate.com/info.php/id/11612/ibank
Money Well www.macupdate.com/info.php/id/25709/moneywell
Tema zaključana.
03.10.2009 | 12:44
Ja sam to svojevremeno pokusao koristiti ali sam odustao jer am shvatio da i tako sve rashode i prihode vidim na internet bankingu, a ono sto placam i tako moram platiti vodio ja evidenciju o tome ili ne.
No ja sam financijski discipliniran i ne ulazim nikad u dugove ili minuse tj. ne trosim vise nego sto imam. Jedina je iznimka stambeni kredit, ali to je bilo kupovanje vlastitog mentalnog zdravlja.
Tema zaključana.
04.10.2009 | 19:58
Ako koristis Open Office imas super template za njega nislim da se zove "Personal Budget" ili "my Budget", stvar je mala, jednostvana i mocna.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava