Parallels Snow Leopard - view mode problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Parallels Snow Leopard - view mode problem

17.10.2009 | 02:43
nekidan sam instalirao na Snow Leoparda Parallelse 4 i dgađa mi se nešto što mi nije bilo problematično na Leopardu:
kad podignem Parallelse u "window modeu" onemogućen mi je "coherence mode"; samo mogu u "configure" namjestiti da se otvara direktno u "coherence modu", ali iz "window moda" se ne može prabaciti u "coherence".
to mi se nije dešavalo na Leopardu - najnormalnije se moglo mijenjati view modove (window, coherence, modality...).
jel to neka nova "fora" ili se ipak može negdje to podesiti? ja nisam uspio nigdje naći
Tema zaključana.
18.10.2009 | 23:40
šta nitko na SL-u ne koristi Parallelse?
pliiiiz...
Tema zaključana.
19.10.2009 | 11:57
ja koristim, ali vrlo, vrlo rijetko i za to za što mi treba (provjera web stranice u IE6 i filanje kućnog mp3 playera) mi nije bitno kakav je prikaz.
Tema zaključana.
19.10.2009 | 15:08
Finn je napisao:
šta nitko na SL-u ne koristi Parallelse?
pliiiiz...

Ja korisitim Parallels. Koristio sam ih i u Leopardu i sada u SL isto tako. Nemam problema koji su navedni.

Evo priloženih slika kao dokaz;

Radi sa bilo kojom aplikacijom bez problema. Ovo nije zadnja verzija Paralles-a, update nisam radio

nadam se da će pomoći.

pozz
Prilozi:
Tema zaključana.
19.10.2009 | 15:19
nije mi jasno... ja sam napravio update, možda zbog toga... probat ću ih jedan dan ponovo instalirati bez updatea pa ću vidjet da nije u tome caka.
hvala, barem si mi dao ideju.
Tema zaključana.
19.10.2009 | 22:19
problem riješen - nisu bili instalirani Parallels toolsi! bezveze...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava