Safari
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Safari

09.11.2009 | 19:55
Imam pitanje vezano uz Safari 4.0.3 (valjda aktualna verzija)
Kako iskljuciti ucitavanje i prikazivanje slika i ostalih trcecih "bedastoca" po ekranu (smrt Flash i ostalim animacijama)?
Naravno i kako to poslije ukljuciit?
Ako je takvo sto moguce?
Ukoliko ne ide morati su na Firefox preci.
Razlog je sporo ucitavanje stranica sa sranjima u Flashu i nesposobnih nadriwebdizajnera ili kakosevecnazivaju i kruhu koji jedu od fusa kojeg rade.
To se odnosi i na ozbiljne i "ozbiljne" web stranice.
Hvala na iskrenim odgovorima! lol
Tema zaključana.
09.11.2009 | 21:22
Safari to ne može bez kojekakvih plugina, još jedan od razloga zašto je Opera moj izbor. Postoje neki pluginovi koji dodaju razne funkcionalnosti Safariju, no takve stvari često puknu kada se pojavi nova verzija. Mogu ti preporučiti Click To Flash plugin, besplatan je i elegantno riješen, pa baci oko - možda baš to tražiš!
Tema zaključana.
09.11.2009 | 23:06
ClickToFlash ti je rijesenje za to! Osim toga odlican je i ako gledas dosta filmica na Youtubeu jer ih moze ucitavati i kao QT umjesto flasha
Tema zaključana.
26.12.2009 | 13:24
Mene je izživcirao baš zbog Jabučnjaka.
Napokon sam valjda našao zamjenu, jer uredno logira u Jabučnjak i dobro radi. "OmniWeb" je za sada moj izbor uz Operu i preporuka onima koje zeza Safari.
Tema zaključana.
  • campo
  • Posjetitelj
26.12.2009 | 15:39
evo ja od neki dan koristim Chrome jer me je Sfari iživcirao totalno,...oduševljen sam iako je Beta,..što će tek biti
Tema zaključana.
26.12.2009 | 15:48
Ima li Chrome problema sa automatskim loginom na Jabucnjaku?
Tema zaključana.
  • campo
  • Posjetitelj
26.12.2009 | 16:41
za sada ne
Tema zaključana.
26.12.2009 | 19:26
Da , Omni još i pročitanim postovima makne farbu/oznaku kad je pročitan, a Opera i Chrome NE.
Uglavnom meni se više sviđa, samo nema Speed Dial kao Opera ili Safari, ali mi to manje smeta.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava