Opera tips & tricks
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Opera tips & tricks

12.03.2010 | 13:50
Ovo vjerojatno najviše ide Smayoo-u (ili Smayoo-i ) jer on najdulje koristi Operu.

1. Gdje mogu podesiti da mi se kada napravim middle click ili pak click dok držim CMD, stranica otvori u novom tabu, ali da taj tab NE POSTANE aktivan, već da ostanem na starom tabu?

2. Kako da mi svaki novi TAB, dakle ne novi prozor počinje ili sa blank ili sa stranicom po želji?
Tema zaključana.
12.03.2010 | 16:03
1. U Operi 10.50 po defaultu Command click otvara novi tab u backgroundu. Na staroj verziji je to bilo Command-Shift-click. Sve se to moze podesiti u Preferences->Advanced->Shortcuts. Barem na 10.50, valjda je tako bilo i na staroj verziji.

2. Ovo ne znam...meni se otvara speed dial i to mi je ok. U stavri evo mozes staviti da ti se otvara blank ako odes na Configure speed dial i ukljucis "Hide speed dial".
Tema zaključana.
12.03.2010 | 19:33
ad 1, u Operi 10.10 je Preferences-Advanced-Shortcuts pa onda klik na gumb "Middle Click Options" za podesiti što radi middle click, a pod modify shortcuts možeš prilagoditi ove cmd i shift i te fore.

ad 2. ovo kako je riba napisao. Ne može se dobiti da u svakom novom tabu otvara stranicu po želji (ne znam zašto bi to netko htio?)
Tema zaključana.
13.03.2010 | 13:21
ma htjedoh recimo da mi početna bude moj homepage odakle imam linkove na razne druge stranice koje često koristim. stranica je lagana, sami tekst, nema flasha pa nebi trebalo bit usporavanja.

p.s. onda je li smayoo-u ili smayoo-i?
Tema zaključana.
13.03.2010 | 20:04
Nemam pojma. Nikad nisam o tome razmišljao... Valjda smayii

Tvoj homepage s linkovima ti u Operi ne treba jer imaš proizvoljno velik speed dial pa si sve linkove stavi tamo.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava