open ZIP file?
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

open ZIP file?

10.08.2010 | 14:46
Munje i gromovi! Dobio od VIP-a račun za srpanj u .zip file-u i ne mogu ga otvoriti?! Ni Archive Utility, ni StuffitExpnder ga ne otvaraju...

Stroj je MBP Unibody, 10.6.4
Tema zaključana.
10.08.2010 | 15:16
BTW, umjesto stuffit expandera može se za B64 dekodiranje koristiti i openssl komandu u terminalu:

openssl base64 -d -in <imeulaznedatoteke> -out <imeizlaznedatoteke>
Tema zaključana.
10.08.2010 | 18:14
Fala, Smayoo!

Otvorio sam privitak na web-mailu, no taj postupak mi je kompliciran (logiranje, traženje računa, otvaranje PDF-a, printanje...). Mislim da ću se vratiti na ne-ekološku varijantu slanja papirnate verzije računa. Za ova dva-tri lista mjesečne uštede papira ne isplati se žilaviti...

No, bilo bi lijepo da se Mail opameti i odradi posao kako treba. Lijepo smo platili taj HW i SW pa bi bilo dostojno i pravedno da radi kako spada.

iThanx again!
Tema zaključana.
10.08.2010 | 18:25
@smayoo je ti se istinski divim koliko imas energije izucavati tak po meni manje vazne stvari u zivotu ko sto je vipov racun (kojeg ja gasim u 11. mjesecu). Ja sam prestao istrazivati i analogno tome vise sam za twist-off flasu nego za onu dugu koja se otvara s otvaracem. LOL
Tema zaključana.
11.08.2010 | 00:15
Kako ono reče jedan moj bivši srednjoškolski profesor - svakoj budali svoje veselje.

Nisam baš puno vremena bio potrošio na to "izučavanje". Mislim da mi je više vremena otišlo napisati taj post, nego skužiti problem.

MacSlavko - bio sam nešto probavao i vjerujem da bi se dao bez beda složiti AppleScript da to sve što sam opisao odradi automatski. Skriptu nisam nikad složio jer mi je, srećom, dvogodišnji ugovor za Homebox istekao, a u međuvremenu mi je postao raspoloživ ADSL pa sam mogao Vipnet poslati u 3... gdje mu je i mjesto.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava