Remote file sharing
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Remote file sharing

21.08.2010 | 21:46
možete li mi preporučiti neki način file sharinga za sve što je preveliko da bi se moglo mejlat?
dakle, negdje se to uploada, a primatelju se samo pošalje link za skidanje...
Tema zaključana.
21.08.2010 | 21:54
Mene odlicno sluzi: www.dropbox.com/
Tema zaključana.
21.08.2010 | 21:59
a mora li i druga osoba imati Dropbox ili samo dobije link za download?
Tema zaključana.
21.08.2010 | 22:14
Finn je napisao:
a mora li i druga osoba imati Dropbox ili samo dobije link za download?

Za dijeljenje datoteka (zajednički folder) obje osobe trebaju imati account.
Ako se samo šalje datoteka dovoljno je poslati link (primatelj u tom slučaju ne mora imati account).
Tema zaključana.
21.08.2010 | 22:17
ok, proučit ću ga malo. hvala.
Tema zaključana.
21.08.2010 | 23:32
Osim toga imaš i www.sendspace.com gdje ti ostaju fajlovi 30 dana. Pojedini fajl mora biti ispod 300MB i osoba koja šalje i osoba koja prima ne moraju imati akaunt. Dobiješ na kraju link i skineš s njega.
Ako želiš možeš i skinuti njihov soft (free) ionda možeš uploadati i više fajlova istovremeno, te se prekinuti uploadi mogu normalno nastaviti za razliku od browser verzije.

DropBox mi je više ako se radi zajedno za udaljenom osobom na projektu pa oboje trebate često pristup istim datotekama nego što mi je za slanje velikih datoteka ... a i skreno i nije nešto prebrz.

Poz
Tema zaključana.
21.08.2010 | 23:35
Imaš i Iskon jumbo mail koji meni nije baš bio neka sreća, ali vidim da se sve više koristi.
Tema zaključana.
21.08.2010 | 23:44
da, znam... hvala.
Tema zaključana.
22.08.2010 | 00:08
Meni je ovaj sendspace puno glađe iskustvo od jumba. Zapravo zadovoljstvo mi je koristiti ga. Nemam nikad nikakvih problema s njime, ja sam si skinuo ovu njihovu aplikaciju i samo si pobacam fajlove ili foldere u remote dio prozora i sve se uploada. Može se i ogrničiti zauzece prometa ako nije zurba i sl fore.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava