Autdesk Autocad 2011 for mac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Autdesk Autocad 2011 for mac

17.10.2010 | 21:26
Skinuo sam trail verziju novog Autocad-a za mac, ali nikako da proradi.

Instalirao sam ga na Mac OS X verzija 10.6.4. na iMac 27". Po specifikacija sve što treba je zadovoljeno, ali Autocad nikako da krene. Pokrene se početni prozor od Autocad-a i kaže loading, ali nakon tog rušenje.

Tražim mišljenje ostalih, da li im se događa isto ili su bez problema pokrenuli Autocad.

Hvala.
Tema zaključana.
17.10.2010 | 21:54
Nisam probao jer mi ne treba ali mislim da je Autodesk napravio preveliku glupost pustajuci u opticaj demo koji je ocigledno tek u nekoj alpha fazi. Od hrpe ljudi koji su jedva docekali Acad na Macu jos nisam cuo da netko nije imao problema, vecina ne moze ni pokrenuti. Wtf?
Tema zaključana.
17.10.2010 | 22:25
Acad je definitivno na Macu još poluproizvod. Da bi se pokrenuo, mora se u System Preferences, pod Languages & Text na prvo mjesto staviti engleski (i nakon toga reboot).

BTW, takve su gluposti Autodesku odavno svojstvene. Sjećam se R13-ice koja na Windows NT 3.51 nije radila ako je nije pokrenuo korisnik koji se zove Administrator (nije bilo dovoljno da korisnik ima administratorske ovlasti).
Tema zaključana.
17.10.2010 | 23:17
Hvala lijepa na odgovoru.

Zbilja glupi potez od Autodeska, ali valjda nisu dovoljno razmišljali.

Valjda će drugi put više paziti.

Pozdrav,
Tema zaključana.
18.10.2010 | 12:37
Naravno da će drugi put više paziti, isto kao što će i Apple paziti da stavi prednju kameru na iPad.
Isto kao što ćemo mi i drugi i treći put platiti, platiti, platiti. Lova, lova, LOVA.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava