iWork na iMac i na iPad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iWork na iMac i na iPad

19.10.2010 | 14:16
Ma interesira me jednostavno pa sam morao postaviti slijedeće pitanje.
Je li istovjetan iWork na iPad i na iMac, te da li se mogu stvari raditi na macu pa prebaciti na iPad i obratno?
Interesira me jer onda ne bih kupovao Macbook pro već onda samo iPad.

Pozdrav iz ladnog i burnog Splita
Tema zaključana.
19.10.2010 | 16:58
Istovjetan je u smislu da dokumente koje si napravio na računalu možeš prebaciti na iPad i tamo nastaviti rad i obrnuto. iPad inačice iWork programa imaju manje mogućnosti, no stvari koje ti nedostaju možeš dodatno napraviti na iMac-u.
Tema zaključana.
20.10.2010 | 10:56
@DrAle
Kako se onda na iPad-u ponasaju stvari napravljene pomocu "naprednih" opcija s kompa? Da li se u potpunosti izgube ili je prikazivanje moguce, ali ne i editiranje?
Tema zaključana.
20.10.2010 | 11:07
Sve radi, možeš i editirati "napredne" opcije. fora je samo što ih navodno ne možeš kreirati, .... al iskreno, ja nisam do sada naišao na takvu opciju .... istina, na iPadu su neke stvari "zakopane".... al do sada sve što sam htjeo sam i uspio napraviti...
Tema zaključana.
20.10.2010 | 21:14
Zeba je napisao:
@DrAle
Kako se onda na iPad-u ponasaju stvari napravljene pomocu "naprednih" opcija s kompa? Da li se u potpunosti izgube ili je prikazivanje moguce, ali ne i editiranje?

Ja sam naletio na par takvih opcija kod prebacivanja Keynote prezentacija na iPad (npr, nema nekih fontova ili animacija). Kod importa Keynote na iPadu ti javi koje opcije neće biti moguće.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava