Darivanje za blagdane :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Darivanje za blagdane :)

24.11.2010 | 09:30
Pozdrav forumaši! Blagdani su sve bliže i vrijeme darivanja! Eto, pa da ja otvorim sezonu!

Darujem slijedeći software:

1Password for Mac
Knox for Mac

sve o darovima na Agile Web Solutions

Sve što mi trebate poslati na privatnu poruku jest ime na koje hoćete licencu i e-mail adresu!
Požurite jer ova ponuda ne traje dugo i tko prvi njegovo je. Svakako navesti samo jedan od darova!
Tema zaključana.
24.11.2010 | 09:52
Knox je upravo otišao Siriusu,

dakle ostaje 1Password za Mac i Windows!
Tema zaključana.
24.11.2010 | 10:21
Čini se da darivanje nije ograničeno na jednu kopiju! Tako da se Knox vraća na listu darova! Ali požurite jer ne znam do kada će darivanje raditi!
Tema zaključana.
24.11.2010 | 12:39
Upravo sam dobio obavijest da sam podijelio sve 1Password darove pa tako od sada ostaje još Knox za podijeliti!
Tema zaključana.
24.11.2010 | 12:46
Evo i mene da se pridružim. Imam mislim još 2 licence za 1Password. Ako netko želi PM sa imenom i prezimenom i mail adresom!
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 12:49
Imam i ja još 1 za Mac kome treba.
Tema zaključana.
24.11.2010 | 13:04
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )
Tema zaključana.
24.11.2010 | 13:11
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat
Tema zaključana.
24.11.2010 | 13:18
baka je napisao:
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat

Da znam, moraš imat strpljenja Istina je da dugo traje jer sigurno još ima darovatelja, ali eto ja sam uspio dočekat. Ukupno moreš pdijelit po tri licence po softwareu.
Tema zaključana.
24.11.2010 | 13:38
Evo ja sam obećao sve tri licence. Kažem obećao jer niti jednu još nisam uspio podijeliti, ali nadam se da će s vremenom proći. Pa molim sad tražite druge
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 14:14
Sank je napisao:
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )

Hvala! Evo svima i od mene (s vremenskim razmakom). Thanksgiving je, pa treba bit zahvalan na ovako dobrom communityju

Btw podijeljena je i zadnja od mene tako da sam na 0, pa do idućeg puta
Tema zaključana.
24.11.2010 | 15:14
Imam i ja za podijeliti pa ako kome treba ...
Tema zaključana.
24.11.2010 | 15:24
Ja imam legalnu licencu za 1Password 3.x, ali njihov sistem to ne registrira i javlja mi da moram upgradeat na ver. 3.x, ako zelim podijeliti licence. Jucer sam poslao email supportu, ali za sada jos nema odgovora.

Inace nadam se da ovdje ima jos netko sa raspolozivom licencom za Knox.
Tema zaključana.
24.11.2010 | 15:29
Sada im je jos i stranica neraspoloziva. Mora da je interes poprilican.
Tema zaključana.
28.11.2010 | 15:32
Ako ima jedna i za mene...kopija 1Passworda!
Tema zaključana.
07.12.2010 | 22:30
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.
Tema zaključana.
07.12.2010 | 22:49
Ne mogu vjerovati. Nekad su davali onaj mini CD s programom uz karticu (imam negdje dva takva CD-a). Laj ti je recesija.
Tema zaključana.
07.12.2010 | 22:51
Čuj, po meni je ovo bolje od CD-a.

U svakom slučaju, evo ga, ode već...
Tema zaključana.
07.12.2010 | 23:02
Hvala! Inace, ovakav program mi je vec trebao ovog ljeta, ali sam se morao muciti na Windowsima, pa sam na kraju odustao od slika na kartici. Ovaj program radi sporo, ali zadovoljavajuce
Tema zaključana.
18.12.2010 | 15:35
smayoo je napisao:
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.
Tema zaključana.
20.12.2010 | 15:26
Još uvijek nitko... Hm...
Tema zaključana.
22.12.2010 | 23:56
iSkySoft za blagdane daruje licencu za njihov iPhone Ringtone Maker for MAC, sve što traži jest da postanete njihov obožavatelj na Facebooku. Pa kome to ne predstavlja problem evo linka:

iPhone Ringtone Make giveaway
Tema zaključana.
04.01.2011 | 21:39
smayoo je napisao:
smayoo je napisao:

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.

A meni se još uvijek nitko nije javio za ovo pa podsjećam ponovno...
Tema zaključana.
05.01.2011 | 02:19
jel mozda netko ima viska 1pass bio bih veoma zahvalan
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava