CRM u malom mrežnom okruženju - koji?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

CRM u malom mrežnom okruženju - koji?

19.01.2011 | 12:54
Dakle, došli mi ljudi i zamolili me da ih riješim muka. Radi se o udruzi sa manje od 10 računala u mreži, plus dodatnih nekoliko izvan mreže, na drugim lokacijama.

Ono što oni prvenstveno žele jest:

- globalni adresar
- globalni kalendar
- projekti (praćenje tko radi na čemu, s kim, koliko, u kojoj je fazi i sl.)

Za prva dva se mogu snaći i sa OS X Serverom, no što sa projektima?

Ima li tko iskustva sa sličnime, male mreže, a podijeljeni kontakti, kalendari i projekti. Ovi koji su izvan mreže trenutno nisu bitni, no bilo bi super kada bi se i njih moglo na neki način uključiti u priču.

Tek ulazim u to, nemam iskustva, a želim pomoći ljudima najboljim savjetom. Istovremeno uz postanje krećem na googlanje, pa ćemo vidjeti.

Ima tko što za reći?
Tema zaključana.
19.01.2011 | 17:23
Ja bi im, na tvom mjestu, preporucio Daylite.

Idelan program od provjereno dobrog proizvodjaca sofvera. Napravili su i Billings, jedan od najboljih u svojoj klasi.

www.marketcircle.com/

Pogledaj, pa vidi kako ti se cini. Mislim da bi to moglo odgovarati.

Pogotovo ako se uzme u obzir da imaju verzije i za mobilne uredjaje.
Tema zaključana.
19.01.2011 | 18:17
Ne košta ništa isprobati Sugar CRM http://www.sugarcrm.com/crm/
Tema zaključana.
19.01.2011 | 18:36
Malo nesto razmisljam, pa sam dosao do jednog, mozda neozbiljnog, rijesenja:

zar google nema sve to rijeseno sa svojim online servisima?
za nula kn?

najte nekaj zameriti, samo razmisljam na glas...
Tema zaključana.
19.01.2011 | 18:46
Sugar CRM sam i ja predložio. No ja sam i za sebe gledao Daylite pa odustao. Ako sam dobro vidio, kod Daylitea se plaća godišnja licenca. Nije li?
Ako se već mora plaćati onda ima i još jedno riješenje: http://www.ntractive.com/mac-crm/en/. No rekao sam ti i još jednu stvar koji sam ja zaključio kada sam to sve tražio za sebe. Ako se postavlja IP telefonija, pa neki asterix server, pa se to vrti na linuxu, onda s njime i dolazi Sugar CRM. Barem ja imam takvu informaciju i držim se toga ko pijan plota, jer ću si sada rješavati telefoniju pa to sve implementirati... Barem se nadam...
Tema zaključana.
19.01.2011 | 21:38
Na http://www.smallbizcrm.com/crm-apple-macintosh.html se nudi dosta CRM rješenja.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
19.01.2011 | 22:00
i meni je prvo pao na pamet BB google sa svojim Waveom.. meni je to ok koncept bas zato.. al, gase ga pa niš od toga..

makar, nastavljaju razvijat wave in a box da ipak nisu uzalud potrosili vrijeme na pisanje wavea.. al opet, to pak jos nije aktivno..

ali wave ostavljaju aktivnim kroz 2011, pa mozda do tad zgotove WitB pa se lijepo sve ekporta i nastavi radit..

makar, dalje od BBG ak se posla tice..
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.01.2011 | 22:41
GoogleDocsi s par kolaboracijskih tablica to rade dosta dobro za nula kuna. Sve ovisi o apetitima i razini paranoje/potrebne sigurnosti.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava