MSN i aMSN ne prepoznavaju isight kameru
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MSN i aMSN ne prepoznavaju isight kameru

10.02.2011 | 15:42
juce mi je trebao msn ali mi kaze da mi kameru ne prepoznaje. pokusao sam i preko aMSN-a ali i tamo isti problem.preko skype-a radi normalno. ima li ko slican problem?ili je to do update-a na 10.6.6. posto sam sitnicav ,pocelo me to nervirati jer znam da mi je prije radilo na oba programa.
Tema zaključana.
10.02.2011 | 15:46
Možda ti je kameru neki drugi program već koristio? Npr. ako je Skype koristio kameru neće je otpustiti i dozvoliti drugim aplikacijama da ju koriste, dok ga ne squitaš, isto vrijedi i za iChat, FrontRow, itd...
Tema zaključana.
10.02.2011 | 16:46
hvala.izgleda da je do skypa.kad sam ga ugasio ,proradila je kam na oba programa , alic cim ga startujem opet nece,ne zavisno od toga da li sam kam koristio ili ne na skypu.znaci cim upalim skype on pokrene kameru u pozadini.sa starom verzijom toga nije bilo.zato sam se vratio na staru verziju i sad radi i sa upaljenim skape-om.cudno.
Tema zaključana.
10.02.2011 | 17:20
Nije uopće čudno za Skype. Ja sam probao ovu novu verziju 5, ali sam se odmah vratio na staru, a neki dan mi je i brat rekao da mu se sada pojavljuje više problema od kad je instalirao 5-ticu na windowsima Nije im ovo prvi put da ga sj... kod podizanja verzije za punu brojku. Sad barem imaju što raditi i pomalo rješavati..
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava