iPhoto: Export slideshow na DVD
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhoto: Export slideshow na DVD

16.02.2011 | 01:20
Kako ove odlicne slidwshow animacije iz iPhoto sprziti na DVD da baka moze gledati unukuna linijskom DVD uredjaju?

Jednostavno pitanje ali ja ne znam odgovor...

Put bi valjda trebao biti iPhoto --> iMovie --> iDVD?

Netipicno za Apple. Mora biti laksi nacin.

iMovie je, po meni, smece zivo od programa. Mozete osuti slobodno paljbu kako je to dobar alat sa Apple filizofijom, ali ja gluplji program nisam dugo sreo
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
16.02.2011 | 04:26
Ne treba ti iMovie...

u iPhotou exportaš slideshow kao movie.. neku Large kvalitetu..

u iDvdu odabereš OneStepDVD i odabereš slideshow filmić...

pržiš..

ak trebaš detalje, napiši koji iPhoto imaš... al mislim da ti ne treba detalja..
npr, zadnji iLife: odeš u iPhoto, kliknes na album pa u meniu Share - iDvd...
Tema zaključana.
16.02.2011 | 09:26
Može i Keynote. Drag & drop koliko želiš fotki iz findera u keynote, definiraš kakve želiš tranzicije i koliko vremena po fotki, i expot u MOV. Dalje prži čime želiš (npr. Toast).
Tema zaključana.
16.02.2011 | 13:54
Ma htio sam one fancy iPhoto slideshows snimiti na DVD kao video sadrzaj. Znaci sve one teme, animacije i tranzicije koje kreira iPhoto (3d efekti i sl), da se mogu gledati na obicnom dvd uredjaju.

A ne samo kreirati slideshow koji se prikazivati jednu fotku za drugom.

Nasao sam opciju export slideshow, odabrao veliku rezoluciju i on mi je izrendao pravi video file, koji kasnije mogu prziti cim hocu. Fino izgleda. Velicina je oko 700mb za 100-ak fotografija.
Tema zaključana.
16.02.2011 | 14:37
Iste te tranzicije imaš i s Keynoteom. I još neke pride.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
16.02.2011 | 23:57
drlovric kaže:

Nasao sam opciju export slideshow, odabrao veliku rezoluciju i on mi je izrendao pravi video file, koji kasnije mogu prziti cim hocu. Fino izgleda. Velicina je oko 700mb za 100-ak fotografija.

a di je onda problem? kaj nije to to kaj si inicijalno trazio, il sam ja u gluho doba noci nekaj krivo protumacio?

jer bi iphoto trebao izrendat tranzicije, imho...
Tema zaključana.
17.02.2011 | 00:38
@ dijete: Pa je, to je to. Samo sam slijedio tvoj hint i nasao da ima taj export u movie datoteku. Bio sam malo lijen da istrazujem a prilicno sam bio siguran da ce mi to bacit u iMovie, od kojeg se osipam sav

U svakom slucaju, hvala na pomoci, dobio sam odgovor na svoj pitanje.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
17.02.2011 | 02:09
ma iMovie je super za mase..
Tema zaključana.
17.02.2011 | 10:57
iMovie je govno.
Tema zaključana.
17.02.2011 | 11:30
Ne prčkaj previše moglo bi zasmrdit
Tema zaključana.
17.02.2011 | 12:41
Zadnji put sam ga poprčkao 2007 i smrdilo je do Stambola. Od onda sam ga obilježio onim narančastim čunjevima i obilazim ga svaki put u širokom luku.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava