Mejling-liste
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mejling-liste

21.02.2011 | 12:04
mogu li se u Mail appu napraviti mejling-liste, ali bez unošenja u Address Book?
znači, imam hrpu mejlova koji mi trebaju poslovno, za slanje obavijesti, pa bih samo htio napraviti posebne mejling-liste za to, ali da ne moram svaki od tih mejlova ubacivati prvo u adresar...
Tema zaključana.
23.02.2011 | 21:22
Mail.app nije za takve zahvate. Nemoj to raditi na takav način jer će ti mailovi završiti spam tagirani (ili još gore, potpuno blokirani). Za ovakvav tip mailinga treba ti nešto kao Advanced Mac Mailer ili nešto slično.
Tema zaključana.
23.02.2011 | 22:08
ok, hvala. a to su posebne aplikacije ili neki pluginovi?
Tema zaključana.
24.02.2011 | 04:19
AMM je posebna aplikacija. Možda ima i pluginova za mail.app, nisam istraživao. Uglavnom, kvaka je u tome da takva aplikacija šalje jedan te isti mail na puno adresa tako da ga pošalje puno puta, svaki put na jednu adresu, s pauzama između, tako da te SMTP serveri ne okarakteriziraju kao spam.
Tema zaključana.
24.02.2011 | 08:48
Finn kaže:
mogu li se u Mail appu napraviti mejling-liste, ali bez unošenja u Address Book?
znači, imam hrpu mejlova koji mi trebaju poslovno, za slanje obavijesti, pa bih samo htio napraviti posebne mejling-liste za to, ali da ne moram svaki od tih mejlova ubacivati prvo u adresar...

Možda bi ovo moglo biti rješenje http://www.macmassmailer.com/index.html. BTW kažem "možda" jer taj program nisam nikada koristio, ali sam ga iz nekog razloga zapamtio (vjerojatno MacUpdate).
Ne šalji spam!
Tema zaključana.
24.02.2011 | 12:11
čuj, u pitanju je slanje obavijesti za kulturna (književna) događanja, tako da ne mogu u potpunosti garantirati da nije spam...
Tema zaključana.
24.02.2011 | 12:29
Finn kaže:
čuj, u pitanju je slanje obavijesti za kulturna (književna) događanja, tako da ne mogu u potpunosti garantirati da nije spam...

Put u pakao popločan je najboljim namjerama!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava