e-mail na Mac-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

e-mail na Mac-u

22.02.2011 | 23:27
Poštu preko Mac-a imam postavljenu u g-mailu.Nakon slanja nekih fotki i videa meil mi neprestano radi i nikako da se "zaustavi" a pošta NE ide.Kako da to RESETIRAM (zaustavim slanje) jer trenutno "radi" već2 sata?HITNO MI JE !!!!
Tema zaključana.
22.02.2011 | 23:56
Ako quit aplikacije na radi, tj. ne možeš ga zaustaviti, onda idi ovako: Applications/Utilities/Activity monitor i tamo pogledaj sve procese koji se odvijaju. Nađi Mail i onda klikni quit ili force quit. I to će ga ugasiti odmah
Tema zaključana.
23.02.2011 | 00:53
ma daj, pa nije li lakse  > Force Quit > Odaberes mail program koji salje mail > i klikneš na Force Quit ?
Tema zaključana.
23.02.2011 | 01:03
Bit će da su velike količine materijala i nakon što pošalješ gmail to vraća u arhivu. To te netreba ništa brinuti, to on radi interno.Sad kako je to hrpa bajtova naravno da dugo ide. Jbg kad imamo slab internet.
Tema zaključana.
23.02.2011 | 08:14
Probao sam ali on i dalje "vrti" a problem je u tome šta ja ne vidim taj e-mail koji on "navodno" šalje
Tema zaključana.
23.02.2011 | 08:39
Pa taj si mail poslao, a on ga sad žvačei sprema. ako te smeta prijeđi na neki drugi. Gmail je takav.
Tema zaključana.
23.02.2011 | 09:07
To je i mene mučilo. Prestalo je. Osnovni problem je 256kbps upload-a. Traje beskonačno. Imaš CMD+0 ili tako nekako i vidiš sve aktivnosti Maila.
Tema zaključana.
23.02.2011 | 12:59
Ili možda bolje koristiti web sučelje Gmaila, a Mail aplikaciju zaboraviti ili koristiti za neke manje bitne accounte. Osobno sam u cijelom Mac OS-u najviše poteškoća imao upravo s Mailom i nastojim je izbjegavati u širokom luku.
Tema zaključana.
23.02.2011 | 13:12
Ja sam pod svaku cijenu želio koristiti mail, ali nije išlo, pa sada koristim Thunderbird i jako sam zadovoljan. Uz par ekstenzija i dodataka stvarno je ok.

Naravno, postoji još jedna alternativa isto tako dobra ako ne i bolja, a to je Postbox, samo što nije besplatna, ali rade ga dečki koji su prije radili na Thunderbirdu Ko ne vjeruje besplatnim open source rješenjima, Postbox je najbolji izbor.
Tema zaključana.
23.02.2011 | 17:50
Probao sam i tvoje rješenje ali ne ide.Trenutno mi taj e-mail neprestano vraća u Recovered Messages (10)-pokušava ga poslati već 10 puta
Tema zaključana.
23.02.2011 | 19:40
Odi preko Google u Gmail pa tamo probaj pogledati ili prebaciti. Ne kužim zašto te živcira, pa idi na drugu stranicu ili Expose .Kad tad će završiti. Ili može biti da nešto zeza kod isporuke, ali bi te to vjerovatno komp obavjestio. Za drugo neznam. Probaj guglat !
Tema zaključana.
23.02.2011 | 23:11
I nakon svih pokušaja NE MOGU GA RESETIRATI.I dalje pokušava taj ist e-mail NON STOP slati tako da je trenutno u Recovered Messages (13),trinaest jedno te istih e-mailova:S
Tema zaključana.
24.02.2011 | 13:37
key kaže:
I nakon svih pokušaja NE MOGU GA RESETIRATI.I dalje pokušava taj ist e-mail NON STOP slati tako da je trenutno u Recovered Messages (13),trinaest jedno te istih e-mailova:S

Ima jedan trik kako se rješiti neželjenih mailova

Označi mail i Cut-aj ga... Edit - Cut ili na tipkovnici Command X...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava