1Password problemi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

1Password problemi

08.03.2011 | 12:55
Imam MAC OS X 10.6.6 i 1Password verziju 3.5.4 (build 30852). Nakon updatea na verziju 3.5.8 (build #30881) i ponovnog pokretanja zamrzne se na početnom ekranu za upis glavne lozinke i više ne reagira na podražaje Moram ga prisilno zatvoriti. Restartanje iMaca nije pomoglo.

Pomoću Time Machinea sam sada vratio prethodnu verziju 3.5.4 i radi dobro. Da li je još netko imao sličan problem? Ja sam poslao mail Agile Web Solutions pa ću podijeliti s vama odgovor kada stigne.
Tema zaključana.
10.03.2011 | 15:29
ja sam imao generalni problem s 10.6.6, ali bodžami i s 10.6.5 pa sam se ukopao na ..4
Tema zaključana.
10.03.2011 | 18:55
Eto, ja sam riješio problem, naravno uz pomoć Agile podrške Prije instalacije nove verzije 1Passworda 3.5.8 treba prvo pokrenuti 1Password i onda treba ići Help -> Troubleshooting -> Rebuild Data File... I onda nakon što se baza obnovi može se instalirati nova verzija 3.5.8 i radit će bez greške.

Što se tiče OS X 10.6.6 ja za sada nisam imao problema. Doduše Firefox 4 beta 12 mi zna zadnje vrijeme pogrešno učitavati neke stranice, ali čišćenje povijesti, kolačića i ostalih ostataka uspješno za sada riješava takve probleme. Također, poslije buđenja iMaca neke aplikacije znaju malo zafrkavat, ali ako ih restartam onda rade dobro.
Tema zaključana.
10.03.2011 | 20:11
firefox je u beti. koristio sam ga neko vrijeme, ali sam odustao jer je bugovit. nije bez razloga beta
Tema zaključana.
10.03.2011 | 21:18
Naravno da je Firefox u beti, ali radi super, a ovo što mi se zadnje vrijeme počelo događati nije ništa strašno i lako se može riješiti. Znam samo da sam isprobao većinu raspoloživih browsera iCab, Opera, Safari itd. i nakon samo kratkog korištenja kod svih sam naišao na nešto što me smetalo osim kod Firefox-a.

Jedini problem je što neki programi ne rade s njim već samo sa Safarijem kao što je iTube Studio, ali srećom Firefox ima alternativna rješenja u obliku dodataka.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava