Kako povezati iPhone s iMacom bluetoothom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako povezati iPhone s iMacom bluetoothom

• dpasaric
  • Posjetitelj
25.03.2011 | 23:47
Da, čuo sam i od poslovnog partnera da je Google tu napravio dar-mar jer nudi vrhunsku stvar za niš. Neke firme dropaju Exchange servera i sele priču na Google. Mislim da account za tvrtku dođe smiješnih 50-ak dolara.
Tema zaključana.
26.03.2011 | 00:02
Zašto se raspravlja o iPhone-u, a ne o onom govnu od P990i koje mi je brisalo kontakte i kalendar s kompa, P800 koji je imao svoju volju i spajao se ili se nije spajao. Zašto ne i o Nokiji 6230 koju sam poklonil staroj jer njoj treba telefon, a o 7650 da i ne govorim. O čemu još, Palm Tungsten T3 - govno. Sve sami promašaji, a nisam valjda toliki pehist da su sve bili s greškom. Nokiu nisam mogao ntjerati da glumi modem preko BT-a. Trenutak, kada sam kupio iPhone velika većina problema je nestala.
I još nešto, iPhone ne može čuvati djecu!
Kome se ne sviđa, ima fala Bogu modela k'o govana na tržištu i jeftiniji su i otključani i mane isu fičri, bla, bla, bla.
Koristim MM jer mi baš paše ta komocija.
Tema zaključana.
26.03.2011 | 01:08
dpasaric kaže:
Da, čuo sam i od poslovnog partnera da je Google tu napravio dar-mar jer nudi vrhunsku stvar za niš. Neke firme dropaju Exchange servera i sele priču na Google. Mislim da account za tvrtku dođe smiješnih 50-ak dolara.

Naravno. I onda ti se desi da na dan kad ti podaci najviše trebaju[1] naši vrli telekomunicijski div odluči kako treba obnavljati sustav u tvom kvartu. Onda ni backup link ne radi jer, gle čuda, ide preko iste centrale

[1] Kod sestre u firmi, prije mjesec dana. Sve podatke o klijentima, sve dokumente koje šalju klijentima, mailove i kalendar imaju kod Googlea, i rijetko tko drži lokalnu kopiju podataka

O ostatku - slažem se kako WiFijem svašta možete prenijeti i non stop to koristim, ali dok sam van svog doma ili firme neću slagati adhoc mrežu za jednostavnu sinkronizaciju podataka. Nekad trebaš prenijeti 100-200kB podataka, kabel nisi ponio (jer hej, ne očekujem da mi stalno treba), i moraš zbog toga prenijeti podatke preko pola svijeta?
Tema zaključana.
26.03.2011 | 12:54
A da se preko e-maila gurne? Drvi se o troskovima, a cifra za racune komunikacije ista je ostatku racuna (struja, voda, plin...) LOL
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava