Dassault CAD za OSX
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dassault CAD za OSX

30.03.2011 | 13:41
Evo dobre vijesti....
www.macnn.com/articles/11/03/30/free.pro...ns.on.all.platforms/

Dassault je izbacio drugu betu svojeg 2D CAD programa. Sad se samo čeka da obuhvate i Solidworks....

BTW, Smayoo, baciš oko na ovaj uradak, baš me zanima kaj ti veliš, kao vrlo ozbiljan korisnik AutoCAD-a....?
Tema zaključana.
30.03.2011 | 13:52
Već smo komentirali Draftsight na forumu. Ja sam nabacio preporuku jer me ovaj freeware program osvojio na prvu i gotovo svakodnevno ga koristim. Jedino što nemam velike zahtjeve za njega pa ne mogu reći kolike su mu zapravo mogućnosti. Ali u svakom slučaju hvala za info o beti2 pošto mi je promaklo, a bilo je dosta toga za popraviti.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 19:23
DraftSight prva beta koju je Baka preporučio neupotrebljiv je i za kakav ozbiljniji rad.
Plotanje ne radi gotovo pa uopće. Pola layera je pogubljeno. Blokovi s atributima su osakaćeni.
Govorim o opsežnijim arhitektonskim 2D nacrtima.

Ima, međutim i ProgeCAD verziju za Mac (nije beta, nije besplatno, ali je cijena razumna), koju sam testirao, ali još nisam napisao prikaz.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 19:29
Jeli ja to dobro vidim ili sam nešto pobrkao. Cijena ProgeCAD-a je 5.200kn valjda VPC, a slijedeću godinu moram platiti 1.750kn za produženje licence (koja je uključena za prvu godinu) i tako u beskonačno.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 19:52
Ne moraš plaćati produljenje licence. Ako ne platiš, nemaš više pravo na updateove, tech support i tako to. Isto kao i kod AutoDeska.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 21:32
Znaći ProgeCAD i iCADMac je jedno te isto ili ima razlike kao kod recimo ABBYY FineReader koji je potpuniji za WIN nego za OSX.
I naravno cijena koja je 2,88x veća za OSX nego za WIN.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 22:10
Tako nekako.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava