Alternativa za par windows programa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Alternativa za par windows programa

30.03.2011 | 13:56
Pozdrav svima,
razmišljam o prelasku na mac i interesira me par alternativa programima koje koristim svakodnevno u radu:
1. Beyond Compare, softver za komparaciju datoteka i direktorija - vjerojatno nešto postoji ali u površnoj pretrazi nisam našao ništa pametno
2. TopStyle, css editor - postoji li dostojna alternativa na macu, za sada sam probao samo CSS Edit i Codu?

Hvala
Tema zaključana.
30.03.2011 | 14:04
Pozdrav zaja,
Za compare, treba li ti za text fileove ili općenito? Ja za text fileove koristim TextWrangler koji to ima izvrsno riješeno. Što se CSS editora tiče, godinama koristim CSSEdit. Meni je sasvim ok, ali nisam isprobao TopStyle pa ne mogu uspoređivati. Mogu preporučiti i Stylizer koji moram priznati ima vrlo zanimljiv pristup.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 16:32
Mislio sam na neki "punokrvni" diff/comparation softver, primarno za komparaciju txt datoteka i direktorija. Godinama koristim Beyond Compare i s njim mogu sve, od kompariranja pojedinih datoteka, direktorija, binarnih datoteka, kompresiranih datoteka (čiji sadržaj mogu mijenjati izravno iz programa), upravo sam našao na wikipediji listu programa pa se bacam na testiranje:
en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_file_comparison_tools

CSSEdit izgleda ok, moram ga još malo isprobati.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 17:29
Pogledaj www.dotfork.com/difffork/
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava