PS CS4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PS CS4

05.04.2011 | 19:48
Imam mali problem s guides-ima. Naime, kada povučem s lijevog ravnala, pojavi mi se vodoravni, dok je iz gornjeg okomiti. Kada imam tirkiznu liniju i hoću je pomaknuti, ona mijenja orjentaciju vodoravno <> okomitao. Ma skroz čudno ponašanje.
Hvala na pomoći.
Tema zaključana.
05.04.2011 | 20:09
Ne znam što bi točno moglo biti, ali bih resetirao postavke u Preferences prozoru: "Reset All Warning Dialogs". I naravno, ugasiti, pa ponovo uključiti program nakon resetiranja.
Tema zaključana.
05.04.2011 | 20:50
Jok. Ni kursori nisu kako su bili. Recimo, Brush tool na slici je prikazan kao Eyedropper tool, a kad se klikne, onda dobije oblik 8kruga recimo) kako bi i trebao izgledati.
Tema zaključana.
05.04.2011 | 21:32
Fak, restart je rješio problem. Ne mogu vjerovati. Reinstal sam napravio, a da nisam probao restart.
Tema zaključana.
06.04.2011 | 11:53
zabac kaže:
Fak, restart je rješio problem. Ne mogu vjerovati. Reinstal sam napravio, a da nisam probao restart.

Hehehehe.

Zato ljude stalno podsjećam da probaju prvo QUIT aplikaciju. Ako ne rješava stvar, LOG OUT. Ako ni to ne pomogne, RESTART.

A tek onda možemo dalje

Vjerojatno si imao jaaaako veliki uptime.
Tema zaključana.
07.04.2011 | 11:19
Hehehe
Sad ces se sjetiti da postoji RESTART
Pozdrav!
Tema zaključana.
07.04.2011 | 14:37
Slično se dešava i sa CS5. Naime mani i Illustrator i PS polude nakon nekog vremena i ništa ne pomaže osim restarta.

Primjerice, radio sam nešto sitno u AIu, i nikao da razvučem tekst onako kako ja hoću. Onda sam ubacio neku kocku i nju pokušao deformirati no nikako... Nakon zajebancije od cca sat vremena, restartao sam stroj i sve 5. No prije toga sam ispalio na živce i pitao sveopće pučanstvo da li se je netko susreo s time, no ništa. Nikakvog odgovora nije bilo... Tako da mi se sve više čini da CS4 i CS5 imaju popriličan broj "featurea" koji mogu iznenaditi.
Tema zaključana.
07.04.2011 | 15:27
Tomek kaže:
Slično se dešava i sa CS5. Naime mani i Illustrator i PS polude nakon nekog vremena i ništa ne pomaže osim restarta.

Jesi li ih updejtao na zadnju verziju?
Ako jesi, i ako je app legalna ofkors, piši bug report u Adobe - neka ti to poprave...
Treba ih maltretirati jer su se ulijenili stoka Adobeovska.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava