MS Word
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MS Word

13.05.2011 | 09:16
Dakle, iz naivnosti ili dosade išao sam isprobavati novi office 2011 za maca i dogodilo se sljedeće: nakon instalacije prestao je raditi bold/italic/underline. Kad kažem "prestao raditi", to znači da svaki put kad pritisnem te naredbe (tipkovnicom ili mišom, svejedno), iskoči prozorčić na kojem piše "File not found".
Naravno, prvo sam reinstalirao, a kad ni to nije upalilo, sve sam maknuo i vratio stariji office, ali sad se i na njemu počelo isto događati. Ove ostale komande (koje koristim) rade, a te tri nikako.
Što uradih krivo?
Tema zaključana.
13.05.2011 | 09:35
Fontovi su ti se izmješali. Probaj s nekim bezveze fontom, koji se rijetko koristi. Valjda su dva fonta s istim imenom ili tako nekako. Ja sam imao slićan problem, ali s našim slovima dok nisam pobrisao duple fontove. Nisam pri MAC-u tak da te nemrem precizno navigati.
Inaće Word kopira svoje fontove (osim ako si mu to zabranio) i moguće da se nešto s nećim kosi.
Tema zaključana.
13.05.2011 | 10:12
Za igranje sa fontovima imaš aplikaciju Font Book koja dolazi sa OSX-a. S njim možeš dodavati ili brisati kolekcije fontova i same fontove, provjeravati duplikate, pronalaziti gdje se nalaze na disku, uključivati i isključivati itd.

Ima još jedna aplikacija FontExplorer X koja je besplatna i može se skinuti sa interneta ovdje
Tema zaključana.
16.05.2011 | 09:36
Hvala vam na odgovorima. Problem je naravno bio posve glup: sam Word je za navedene tri naredbe imao po dva shortcuta; drugi od ta dva bi se zatim miješao s mojim shortcutom za nešto osamdeseto, a zato nije vjerojatno radilo ništa. Uglavnom, izbrisah tog alternativnog iz "keyboard shortcuts" i odjednom sve radi. Sad, dokad će...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava