prebacivanje .avi fileova na usb stick
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

prebacivanje .avi fileova na usb stick

13.06.2011 | 15:11
isprika unaprijed ako pitam na krivom mjestu, nisam znala gdje staviti

dakle želim prebaciti .avi fileove sa powerbookaG4 PowerPC 10.4.11 na usb stick i gledati to na TVu preko usb-a na dvd playeru.

dvd player bez problema čita sa sticka .avi koji su snimljeni preko PCa ali kad ih probam prebaciti sa maca na taj isti usb ne očitava file:dry:

a prebacivala sam načinom copy/paste ili drag-om .avi file na usb:huh:

molim neko rješenje.. hvala:kiss:
Tema zaključana.
13.06.2011 | 20:30
Koji je format sticka? (odaberi stick i cmd+i) / cmd ili command ili jabuka ili one latice
Meni uredno radi.
Tema zaključana.
14.06.2011 | 16:58
format je MS DOS(FAT 32) i najnormalnije funkcionira na drugom kompu.. osim .avi fileova probala sam prebaciti sa tog maca na stick i mpeg formate i isto neće da rade na dvdu
Tema zaključana.
14.06.2011 | 17:59
Dakle, jedan te isti, *IDENTIČAN* file kopiraš s PC-a na stick i player ga čita, a kad ga kopiraš s Maca, onda ga ne čita?

Ako sam te dobro shvatio, onda jedino što mi pada na pamet je to da problem prave one male indeksne fajle s istim imenom i točkom na početku, koje generira OS X za extended permissions, spotlight i tako to. Čisto da vidimo da li se o tome radi, probaj kopirati film na stick sa Maca pa ga onda ubodi u PC i pogledaj iz Windows Explorera (uključi prikaz skrivenih datoteka ako već nisi). Vidjet ćeš uz svoj film i jedan file koji ima 10-20 kB i zove se isto kao film, skriven je, a ime mu počinje točkom. Izbriši to i probaj onda da li ga čita DVD player.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava