Safari geste u mozilli???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Safari geste u mozilli???

18.08.2011 | 22:08
Dali postoji koristiti multi tach geste koje imaju u safariju. I u mozilli???
Tema zaključana.
18.08.2011 | 22:14
Po gornoj rečenici čini mi se da si je natipkao s iPhonea pa onda ne znam da li pitaš za iPhone ili Mac. A i sama rečenica nije baš da se ubila od jasnoće.

Na Macu i Opera, i Firefox, vjerojatno i većina ostalih surfalica podržavaju multitouch geste (tri prsta lijevo i desno za back i fw, tri prsta tap za open in new tab, pinch in i out za zoom in i out).
Tema zaključana.
18.08.2011 | 23:39
E ovako da lijepo napišem sa mac-a. Safari mi lijepo izgleda i sve 5. Ali previše mi stvari šteka na njemu. Koristio bih chrome ili firefox rađe već njega. Ali mi smeta što mi na njima ne rade multi tach geste. Kao na safariju za vraćanje stranica unazad i sl. Dali njih treba negdje uključiti ili što?
Tema zaključana.
19.08.2011 | 00:58
Vidi ovdje!
Tema zaključana.
19.08.2011 | 12:24
Proba sam to ali ne rade opet geste. I jos pitanje dali je moguće firefox pokrenuti ka safari u lionu preko cijelog ekrana
Tema zaključana.
19.08.2011 | 13:45
Firefox 6.0 - View - Full screen ili CMD+SHIFT+F.
Tema zaključana.
19.08.2011 | 22:37
NE znam kako ti ne rade geste u Firefoxu. Ja ga inače ne koristim, ali ga držim na kompu radi nekih specifičnih situacija. Išao sam probati i radi normalno.
Tema zaključana.
20.08.2011 | 09:52
Jedino mi radi zumiranje sa dva prsta. A najgore mi je sto mi ne radi nazad i naprijed sa dva prsta. A na to sam naučio na safariju
Tema zaključana.
20.08.2011 | 18:52
Pretpostavljam da ti te geste jesu uključene u System Preferences?

Da nemaš slučajno neki softver koji se ubacuje između touchpada i ostalih aplikacija? Kao Better Touch Tool na primjer?
Tema zaključana.
20.08.2011 | 20:01
Ukljucene su u system p. I rade u safariju super. Ali niti u firefoxu ne rade niti u chromu. A Better Touch Tool niti nikakv drugi program slican njemu nisam instalirao
Tema zaključana.
20.08.2011 | 20:45
Onda fakat ne znam. Probaj baciti .plist od Firefoxa u smeće. Quitaj Firefox, u svom korisničkom folderu ideš u Library, pa u Preferences, pa org.mozilla.firefox.plist odvuci u smeće i isprazni ga (ili premjesti file nekamo drugamo ako imaš važnih podešenja unutra), onda pokreni firefox iznova.
Tema zaključana.
20.08.2011 | 21:13
Budem to probao ali mi je skroz cudno zasto onda niti na chrome ne rade
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava