Datavault
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Datavault

19.10.2011 | 18:10
Koristim Datavault aplikaciju i to za windows i na blackberry a sada sam kupio preko app store istu aplikaciju za macbook air. Imali netko ikakva iskustva vezano za aplikaciju i postavke za sinkronizaciju između macbook i blackberry putem wifi. To mi kroz windowse ide OK ali ovdje nešto šteka. Ako ima netko iskustva sa istim molim help. Unaprijed hvala
Tema zaključana.
19.10.2011 | 21:43
Pa zar uopće može Blackberry biti sinkroniziran s MAC-om?
Tema zaključana.
19.10.2011 | 22:24
Naravno da može, zašto ne? Bio sam susjedu "syncao" sve iz starog mobitela u novi blackberry preko svog Maca jer drugačije nije išlo, a ovako je prošlo bez frke. Skine se neki SW od blackberryja za Mac i to radi mraq.
Tema zaključana.
20.10.2011 | 00:26
Može li možda malo detaljnije upute
Tema zaključana.
20.10.2011 | 00:36
sorry, ne mogu ti dati upute za ovo što tebi treba. Ne znam što je datavault i ne znam kako bi syncao BB s Macom preko WiFi. Ja sam bio koristio Bluetooth.
Tema zaključana.
20.10.2011 | 00:41
Oki doki, svejednom još jednom hvala
Tema zaključana.
21.10.2011 | 12:45
Evo samo da javim;

1. Problem rijesen
2. Bilo je potrebno na blackberry manualno upisati IP adresu mac racunala kao i odabrati da se spajanje vrsi putem WIFI
3. na mac racunalu je trebalo u postavkama odabrati sync preko WIFI i naravno ostaviti dodjeljeni port - ne dirati ga ( 8008 )
4. Datavaultu priliko prve konfiguracije je potrebno odrediti istu lozinku koja ce se koristiti ili se koristi na uredjaju, i na uredjaju i na macbook mora biti ista

Osvrt:
1. obzirom na cijnu vrlo dobar softewere kojim se mogu sinkronizirati uredjaji kao ipad, aphone, mac, blackberry. Sinkronozacja ide u obadva smjera i moguce ju je napraviti i preko maila i preko WIFI ovisno o mogucnostima. Takodjer nudi i da sami generirate kljuceve odnosno password.
Tema zaključana.
21.10.2011 | 12:53
Hvala na info. A koliko košta?
Tema zaključana.
21.10.2011 | 12:57
Sada kosta preko app stora manje od 10 dolara
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava