IOS App
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IOS App

06.11.2011 | 19:16
Evo imam jedno pitanje, htio bi si napravit jednu aplikaciju za privatne potrebe, aplikacija bi mi sluzila samo da dobivam push notifikacije kad neki tip objavi novi post na fejsu ili kad posta novi post na svoj blog, nista zahtjevno, cak sam i nasao na netu neki site [http://ibuildapp.com] i sve to ljepo uspio napraviti ali na kraju kad je zelim izdat pita me ios developer account, sad mene zanima dali je ikako moguce napraviti takvu aplikaciju bez da je izdam na appstoreu, samo za svoje personalne svrhe?
Tema zaključana.
06.11.2011 | 21:08
Predlažem ti da postaš još jednom, u forum iPhone, ili Programiranje.
Tema zaključana.
07.11.2011 | 00:28
hvala, ali kad ste vec tu, ne mozete vi kao mod premjestiti temu?
Tema zaključana.
07.11.2011 | 00:47
Jedino development za jailbroken devices....

www.alexwhittemore.com/?p=398
Tema zaključana.
07.11.2011 | 01:05
haha znaci nista, jer koliko vidim ovo je cisto programiranje
Tema zaključana.
07.11.2011 | 01:34
Pazi...

Nije tesko. Ja sam uz znanje o programiranju ravno NULI (0) uspio krenuti tako. Polako pratis te upute i uspijet ces.

Ja sam krenuo kao ti. Nisam znao programirati niti dali cu uspijeti bilo sto napraviti i nisam imao novaca da platim 99$ samo da vidim ako cu uspijeti.

Odlucio sam napraviti karticu za Pictionary jer me zivciralo kako se pojmovi stalno ponavljaju ako lose promijesas kartice i kako je opcija da svi crtaju vezana uvijek za iste pojmove.

Na kraju sam napravio universal Pictionary app za iPad i iPhone. iPad ucitava cijelu igru, a iPhoen samo karticu.

Evo kako to izgleda:

fotografija-b4bc9b1d576f6a5ed86963dc91e451f1.PNG

Pojmovi se nikada ne ponavljaju i opcija da svi crtaju pojam je random. Kada se rijeci sve potrose, resetira se, promijesa sve rijeci i sve iz pocetka... A potrositi 2000 pojmova u kategoriji nije tako lako.
Tema zaključana.
07.11.2011 | 09:16
emjae kaže:
hvala, ali kad ste vec tu, ne mozete vi kao mod premjestiti temu?

Ne mogu ja, ja sam moderator samo ovog foruma, a nisam onog kamo bi trebalo premjestiti pa nemam ovlasti.
Tema zaključana.
07.11.2011 | 14:22
@Defou
koliko ti je trebalo vremenski? bliže se kolokviji vremena je sve manje evo prvi cak imam kod naseg mod-a

i da problem je sta ja imam win ne mac osx..
Tema zaključana.
07.11.2011 | 15:16
Pa meni je trebalo jako malo vremena da vecinu pohvatam. Jos uvijek ucim puno toga novog (nakon godinu i pol).
A sad to sto imas Windowse, to je malo problem...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava