Izasao Winamp za IntelMac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Winamp za IntelMac

18.11.2011 | 22:14
i to se desilo:)
www.macupdate.com/app/mac/40721/winamp
Tema zaključana.
18.11.2011 | 22:54
Baš i ne kužim što bi mi trebao winamp kraj iTunesa i VLC-a? Može li mi neki ljubitelj Winampa objasniti?
Tema zaključana.
18.11.2011 | 23:13
Switcherima s PC-a zna falit...
Tema zaključana.
18.11.2011 | 23:17
Meni winamp bas fali ali zato sto neznam na iTunes a ni VLC izvuci play listu ali u textualnom obliku . Na zalost ovaj na MAC-u crash-uje
Tema zaključana.
18.11.2011 | 23:23
mozda je neko pogresno shvatio..ne treba ni meni,samo sam bacio vest......ako bi bas voleo neki program sa win-a na Mac...onda bi to bio Foobar2000..
inace u zadnje vreme vise koristim Songbird,nego iTunes.....
Tema zaključana.
18.11.2011 | 23:55
Jedini koji meni s Windowsa baš ono jako fali je - IrfanView...
Tema zaključana.
19.11.2011 | 01:51
Xee je nelosa alternativa
Tema zaključana.
20.11.2011 | 00:29
Irfan je više od preglednika:
- omogućuje (batch) skeniranje i obradu skenirane slike on-the-fly
- batch izmjene slika kroz nekoliko jednostavnih koraka

Ali nije Xee loš
Tema zaključana.
05.02.2012 | 23:48
ma Winamp je majka svih playera ! Gadi mi se I tunes koji ti diktira sto ces svirati i kpoira sve po 100 puta ..bljak
Tema zaključana.
05.02.2012 | 23:52
Ja imam VLC koji mi je super i za glazbu, i za filmove. Ne treba mi winamp.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.02.2012 | 00:01
WinAmp na Macu može završiti otprilike kao i CorelDRAW na Macu...
Tema zaključana.
06.02.2012 | 15:31
mozda,a verovatno si i u pravu jer dosta znas...ali brzeg pokretanja programa za muziku,nisam video...ni na Mac..ni Win..Linuxu...fijuuuu:)
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.02.2012 | 23:42
IMHO danas se sve diže toliko brzo da je to potpuno marginalno, to je možda bilo zanimljivo u stara vremena dok su računala bila spora... Evo sada sam baš išao probao, iTunesi mi se dignu u okviru 1 sekunde, a što je najbolje ne vidim zašto bih ih i gasio, neka stoje u pozadini ako zatrebaju.

Mislim da će WinAmp prije naći svoju publiku kod ljudi koji nemaju strpljenja shvatiti kao funkcionira iTunes Music Library, nego vole onaj starinski način da glazbu drže u folderima koje sami organiziraju, nemaju uredne tagove itd...
Tema zaključana.
06.02.2012 | 23:51
Da, WinAmp je za traljave i aljkave ljude i općenito one koji nemaju nikakav opsesivno-kompulzivni poremećaj

Btw, iTunes se zbilja nema potrebe gasiti.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
07.02.2012 | 00:22
Ja barem priznajem da imam takav poremećaj!
Tema zaključana.
07.02.2012 | 00:34
a ja nisam traljav ,a ni aljkav......a ni radioaktivan..
ok..nebitno....
Tema zaključana.
07.02.2012 | 14:32
Probao sam. Ne mogu...

Najvise mi fali Airplay.
Tema zaključana.
09.02.2012 | 09:30
Mene samo jedna stvar zanima, pa neka mi objasne ljudi koji koriste i vole iTunes. Kako su organizirali svoju glazbu kad su je prenijeli na Mac (svejedno jel s PC-a ili s nekog drugog izvora). Imam hrpetinu glazbe koja kad udje u iTunes postane neupotrebljiva. "No Artist" i slicne fore. Jedan album mi je na nekoliko mjesta sortiran i sl. Sta bi trebao ici pjesmu po pjesmu i mijenjat joj tagove? Ili ima nesto sto nisam otkrio? Uglavnom, to je jedini razlog zasto ne koristim iTunes. Lakse mi je sortirati glazbu po folderima nego se gubiti s neorganiziranim pjesmama (vecinu mp3-a vec dobijem neorganiziranu). Hvala.
Tema zaključana.
09.02.2012 | 10:16
gogh kaže:
Mene samo jedna stvar zanima, pa neka mi objasne ljudi koji koriste i vole iTunes. Kako su organizirali svoju glazbu kad su je prenijeli na Mac (svejedno jel s PC-a ili s nekog drugog izvora). Imam hrpetinu glazbe koja kad udje u iTunes postane neupotrebljiva. "No Artist" i slicne fore. Jedan album mi je na nekoliko mjesta sortiran i sl. Sta bi trebao ici pjesmu po pjesmu i mijenjat joj tagove? Ili ima nesto sto nisam otkrio? Uglavnom, to je jedini razlog zasto ne koristim iTunes. Lakse mi je sortirati glazbu po folderima nego se gubiti s neorganiziranim pjesmama (vecinu mp3-a vec dobijem neorganiziranu). Hvala.

ovo bi moglo pomoći u tim situacijama Cover Scout
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava