Animated Desk Notifier for Gmail
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Animated Desk Notifier for Gmail

11.01.2012 | 00:21
mozda nekom ovo nije zanimljivo...ali licno volim ovakve zezalice,koje obavestavaju kad je stigao novi mail...jedino sto mora da se instalira Adobe Air,da bi programcic radio....mozda jos nekom bude simpa....mogucnost promene zvucnog obavestenja....
na zvanicnom sajtu,mozete da skinete jos nekoliko besplatnih animacija....
Email notification application b2 Notifier ( Adobe AIR - Windows/Mac/Linux ) tells you when you have a new email message with slick animations and a full message preview. It has multiple GMail and RSS feed support, animations, detailed information popup window, scheduled checking. It is a worthy successor to the popular b2 GMail notifier, and it offers the same (and more) functionality for FREE.
notifier.b2labs.com/
Tema zaključana.
11.01.2012 | 02:03
Sa 100-200 mailova dnevno koliko ih u prosjeku ja primim, mislim da bi spalio nakon 2 h od ovakvih notifiera.

Ja koristim Mail Appetizer za Mail.app. Bitno diskretniji, beskrajno manje zabavan , ali služi istoj svrsi.
Tema zaključana.
11.01.2012 | 02:24
Što fali Growl-u?

Thunderbird podržava Growl out-of-th-box, a GrowlMail radi sa Mail.app. Ako netko voli gmail, postoji nekoliko notifiera za Growl.

Doduše beskrajno manje zabavan, diskretniji, i podržava ga gomila programa (editori, file transfer, multimedijalni svirači)pa se čovjek lako navikne na porukice..
Tema zaključana.
11.01.2012 | 08:15
ne fali nista...samo sam bacio kao varijantu....
Tema zaključana.
11.01.2012 | 13:41
A što fali klasičnom Mail.app zvučnom signalu?

Mail u pozadini checkira svakih 15 min za nove mailove, kad stigne neki, on ti javi i bok...
Tema zaključana.
11.01.2012 | 21:25
On javi, ali bez otvaranja Maila ne znaš da li je mail koji je dovoljno bitan da ga ideš odmah čitati, ili je nešto bez veze što može čekati.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava