AppStore pokazuje update za TweetDeck
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

AppStore pokazuje update za TweetDeck

22.01.2012 | 20:21
Trebam pomoć;

Instalirao sam Tweetdeck na OS X Lion. Međutim, kada sam ga izbrisao, svaki puta kad pokrenem AppStore, pokazuje se da postoji update za tu aplikaciju. Već sam probao ići na update, ali onda mi se ponovo instalira TweetDeck, a to neću.

Da li netko zna šta još trebam pobrisati (možda iz Library foldera)?

uf, kak me to razljuti. Sad više iz principa neću koristiti TweetDeck NEVER EVER!!!
Fullscreen-228844572e5f6bf0fcc6ade3ae53ca38.jpg
Tema zaključana.
22.01.2012 | 20:54
Utipkaj Tweetdeck u spotlight pa će ti pronaći gdje ti ga je još u Library folderu ostalo.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:03
Ne pronalazi više nigdje na kompu! (samo web pages, pod Jabučnjakom)

...ali i dalje stoji taj fuckin' update!

...
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:07
Onda Finderom otvori ~/Library pa tamo u spotlight polje od finder prozora upiši tweetdeck
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:21
opet isto!

i dalje stoji update.

Pobrisao sam sve di se pojavljuje riječ tveetdeck, no bojim se dalje brisati (napamet) kakve fileove, da si ne zeznem Library.

Dal bi još netko mogao probati instalirati pa obrisati taj hebeni Tweetdeck? smayoo, možeš ti, s obzirom da očito jedino ti čitaš?
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:25
Instaliraj ga i onda ga probaj obrisati iz LaunchPada (drži Option i klinki na x). Možda ga to uvjeri da ga nećeš.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:28
Ja sam na 10.6.5. Nemam AppStore.

Kako se instalirao taj tweetdeck? Bio je samo app kojeg se odvuče u Applications ili je bio pkg pa te je tražio password prilikom pokretanja instalacijske skripte?

Možda u samom plist od AppStorea ima negdje zapisano da ima tweetdeck. Potraži ~/Library/Preferences/com.apple.appstore.plist ili com.apple.macappstore.plist ili tako nešto pa ga otvori običnim Text Editorom i potraži unutra da li se negdje spominje tweetdeck.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:31
Riba kaže:
Instaliraj ga i onda ga probaj obrisati iz LaunchPada (drži Option i klinki na x). Možda ga to uvjeri da ga nećeš.

Ma probao sam već i tako, ali ništa!

@smayoo - Samo ga je trebalo odvući u Application folder!
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:39
Onda potraži .plist od AppStorea i vidi što unutra ima.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:43
Negdje ga još sigurno treba pobrisati, samo što nikak da skužim gdje!!!
Preferences.jpg
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:44
Googlajući naišao sam na thread sa sličnim problemom. Tamo su ponudili ovo rješenje, a čovjek je potvrdio da mu je to riješilo problem.

Easy fix: delete your pirated version of angry birds (the one you pirated using the _CodeSignature and _MASReceipt of Twitter).

Bilo je još u threadu riječi da se ne radi nužno samo o Angry Birds, nego o bilo kojoj piratskoj aplikaciji skinutoj na ovakav način.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:48
hehehe, ahaaa - sad već napredujemo!

A budem probao sad i to! thx
Tema zaključana.
22.01.2012 | 21:59
smayoo kaže:
Googlajući naišao sam na thread sa sličnim problemom. Tamo su ponudili ovo rješenje, a čovjek je potvrdio da mu je to riješilo problem.

Easy fix: delete your pirated version of angry birds (the one you pirated using the _CodeSignature and _MASReceipt of Twitter).

Bilo je još u threadu riječi da se ne radi nužno samo o Angry Birds, nego o bilo kojoj piratskoj aplikaciji skinutoj na ovakav način.

Aha! TTo je pomoglo!

Ne ponosim se time, ali eto, Angry birds i pixelmator i movist su me totalno namučili s tim updateom!

Sad je ok!

Hvala smayoo!
Tema zaključana.
22.01.2012 | 22:16
Nema na čemu. Ako mi zaista želiš zahvaliti - ne kradi više. Te aplikacije pišu neki ljudi koji imaju obitelji, djecu... Oni pokušavaju živjeti od toga.
Tema zaključana.
22.01.2012 | 22:59
Da, slažem se. Eto, za utjehu - growl sam kupio!
Movist budem kupio. Htio sam ga samo isprobati prije kupovine, a neide drugačije nego ovako!.
Pixelmator imam cca 2 mjeseca instaliran i doslovce sam ga koristio 2 puta.

Slažem se s tobom. Treba podržati ljude koji to pišu!
pozz.
Tema zaključana.
26.01.2012 | 22:04
Ako ti Pixelmator tako malo treba, probaj umjesto njega Seashore koji je besplatan.
Tema zaključana.
26.01.2012 | 23:56
smayoo kaže:
Ja sam na 10.6.5. Nemam AppStore.

Pa do kada Smayoo??
Tema zaključana.
27.01.2012 | 07:43
Još barem 6 mjeseci do godine dana. Uostalom, trenutno mi ništa ne fali radi čega bi morao ići na ikoju noviju verziju.

Dok sam bio na Windowsima, radio sam na Windows 2000 sve do 2005. a na XP sve do switcha 2008. I? Sve je radilo što mi je trebalo.
Tema zaključana.
27.01.2012 | 07:55
Ma naravno da nemoras ic na novu verziju i naravno da sve radi na staroj al cisto ima par novih sitnica koje uveseljavaju covijeka (barem mene). Mene bi znatizelja pojela da nisam napravio update
Tema zaključana.
27.01.2012 | 09:53
Ne, nisi me shvatio. Na Lion vjerojatno neću ići uopće. Ništa od tih sitnica me ne uveseljava, a neke bi mi ozbiljno zagorčale život. Ne radi mi jedan jako bitan plugin za Mail.app, AddressBook je govno, iSynca nema više pa moram nešto kemijati... Sve u svemu, jedino je versioning nešto što bi me istinski razveselilo. Ali cijena je prevelika za to.

Za 6-12 mjeseci ću, ako sve bude OK, napraviti update na zadnji 10.6.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava