mail server-kako do njega?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mail server-kako do njega?

29.01.2012 | 18:20
Dakle ovako,zelim da dobijam kompanijske mail-e na moj e-mail client (verzija 5.1) .Inace mom kompnijskom mail-u pristupam tipkajuci u web browser webmail.imekompanije.com ,tu mi izade prozorcic za user name i pass,i onda pristupim mail-u.
Sada bi zelio da setujem mail client ,ali ne znam koji je incoming i outgoing mail server.

Dali ima nacina da se ta informacije dobije na neki nacin?

Unaprijed havla
Tema zaključana.
29.01.2012 | 18:23
Mail server je Exchange pretpostavljam? Ako se radi o poslovnom mailu vrlo je vjerojatno da do njega ne mozes doprijeti email klijentom "izvana", tj. ako nisi spojem na lokalnu mrezu u firmi. Ako pak zelis pristupiti mailovima unutar firme, informaciju o serverima ti treba dati administrator.
Tema zaključana.
29.01.2012 | 18:31
Riba kaže:
Mail server je Exchange pretpostavljam? Ako se radi o poslovnom mailu vrlo je vjerojatno da do njega ne mozes doprijeti email klijentom "izvana", tj. ako nisi spojem na lokalnu mrezu u firmi. Ako pak zelis pristupiti mailovima unutar firme, informaciju o serverima ti treba dati administrator.

Da u pravu si radi se o exchange serveru,ali moj kolega za istu stvar koristi samsung teleforn i neki sofware ,koji ne trazi in. i out server vec samo username i pass, i kod njega to radi bez problema
Tema zaključana.
29.01.2012 | 18:39
To je drugo, mobiteli se spajaju preko ActiveSynca. To me potaknulo da pogledam zasto se desktop klijent ne bi spajao na isti nacin pa sam googlajuci vidio da nisam jedini koji se to pita. Spominje se nekakav plugin za Thunderbird a navodno bi se to dalo rijesiti i koristenjem DavMaila.
Tema zaključana.
29.01.2012 | 18:42
Gledam taj DavMail, bas cu probati ga setupirati kod sebe, jer bi to i meni koristilo.
Tema zaključana.
29.01.2012 | 18:48
Riba kaže:
Gledam taj DavMail, bas cu probati ga setupirati kod sebe, jer bi to i meni koristilo.

Ajde zivota ti
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava