mail.app problem s mješanjem adresa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mail.app problem s mješanjem adresa

27.04.2012 | 00:08
Imam problem s povratom e-pošte.
Ja imam IMAP gmail account i žena ima isto gmail IMAP account
Ja pošaljem mail sa svog računa, dobijem odgovor, al on bude u ženinom pretincu, (al adresa je moja, logično)
Napomena, to se deševa samo kada iz kuće s kompa šaljem e-poštu, na mobitelu nemam taj problem.
Kako to ispraviti?
Tema zaključana.
27.04.2012 | 01:26
Koji je mail klijent? Tvoj i ženin account su definirani kao 2 accounta unutar istog korisničkog prostora na Macu, ili ti imaš svoj, a žena svoj?
Tema zaključana.
27.04.2012 | 13:55
Da ti nije from i reply-to adresa krivo podešena?
Tema zaključana.
27.04.2012 | 16:02
@smayoo -gmail. Tako je dva accounta na jednom korisničkom prostoru ( prije na SL nisam imao problema s time, do sada otakad sam na lionu)
@riba ne virujem, nisam tamo ništa dirao
Uglavnom ona dobije i na svom mobitelu poruku koja je adresirana na mene, a ja ne.
Tema zaključana.
27.04.2012 | 16:51
Ja mislim da bi mailove bi trebali čitati pod svojim user accountima a ne djeliti isti account na OS X-u.
Tema zaključana.
27.04.2012 | 18:02
Slažem se s tobom Riba, no kako je to na SL dobro funcioniralo, nije bilo potrebe ( a i žena nije htjela da ima svoj user account) izgleda da ću ipak morati napraviti za nju poseban račun. Hvala
Tema zaključana.
27.04.2012 | 18:07
Ajde makar za probu napravi iz posebnog user accounta pa vidi da li se problem ponavlja.
Tema zaključana.
27.04.2012 | 19:02
Mislim da ne trebaš raditi novi account, to se i meni dešavalo jer imam dva google accounta na mail app. Provjeri kada budeš slao mail kod taba na kojem biraš sa kojeg accounta šalješ, desno do njega će ti se pojaviti još jedan tab u kojem određuješ da li je gmail ili konkretno baš taj sa kojeg šalješ. Klikni kvačicu na taj email sa kojeg šalješ i više ti se taj tab neće pojavljivati ali će ti emailovi raditi. Isto napravi i na drugom mail accountu.
Ako nije to onda otvori novi user account ali mislim da neće trebati, problem je identičan kao i kod mene pa mislim da ćeš tako riješiti situaciju.
Tema zaključana.
27.04.2012 | 20:30
@rođo- mislim da bi moglo biti to.... Puno hvala, ide ti karma gore
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava