Najava JB Apple TV 3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Najava JB Apple TV 3

05.01.2014 | 22:33
Jeeee!
m.imdb.com/title/tt0116213/
Tema zaključana.
05.01.2014 | 23:10
Tema zaključana.
07.01.2014 | 21:20
imam mali problem.
imao sam stari us acc jos dok san iphone imao i sada sam isti iskoristio za atv3 i kada idem upaliti na netflix ili hbogo kaze mi da to mogu jedino na us acc, a taj san tamo vec stavio.
na forumu nisam uspio naci kako cu to srediti. pise out of teritory

hvala
Tema zaključana.
07.01.2014 | 23:11
Moras ubijediti Netflix da se ti nalazis na US tlu, tj da pristupas sa IP adrese. Drugacije ne radi.

Tunnelbear je tvoj friend
Tema zaključana.
08.01.2014 | 00:48
nije tunnelbear, jer streamanje sporo ide, a i ispuca lako s videom promet.

unblockus je rješenje - nema VPNa, samo se fakea DNS.
Tema zaključana.
08.01.2014 | 01:05
aha znaci unblockus da platim ili ima neki drugi nacin ? student sam svatite
Tema zaključana.
08.01.2014 | 11:14
Pa što će ti to sve kao studentu? Zar imaš vremena za gledanje TV-a? Faks, predavanja, učenje, kolokviji, tulumi, koncerti, druženja uz more i gitare, sex... Otkud ti vrijeme i volja za gledanje filmova kraj svega toga? Ja sam kao student od svih elektroničkih medija konzumirao jedino Radio 101.
Tema zaključana.
08.01.2014 | 11:34
iphonemaniac kaže:
aha znaci unblockus da platim ili ima neki drugi nacin ? student sam svatite

Podrsku za neki "drugi nacin" na forumu neces dobiti. Svaki vid piraterije je zabranjen.
Tema zaključana.
08.01.2014 | 11:43
unblock us je besplatan trial, mislim mjesec...
pa opet mjesec....
pa opet mjesec....
pa....
Tema zaključana.
08.01.2014 | 11:48
Pa i ne bas,trial je 30 dana a cijena je 5$. Jesi li siguran da moze opcija mjesec,mjesec,mjesc....Svaki put za novi tral ti treba nova mail adresa
Tema zaključana.
08.01.2014 | 12:47
Ovako ja imam složeno... Plaćam unblock us pet dolara mjesečno, s njim imaš pristup gotovo svim geoblocked sadržajima, Netflix, BBC iPlayer, ITV player, PBS, Smithsonian channell itd... Da ne nabrajam sve. S nekima na ATV zasad ne radi, naprimjer yahoo screen i Crackle, ali će navodno i to uskoro riješiti...
Radi na svim uređajima, ATV, PC, Mac, iĐiđe... Znači, možeš podesiti DNS na svakom uređaju posebno ili na samom ruteru pa za to nema potrebe.
Također možeš birati sa kojeg područja želiš gledati Netflix, USA, UK... I to mijenjaš kad poželiš, ima ta opcija Netflix region picker... Sve upute o instalaciji i podešavanju možeš naći na njihovoj stranici unblock-us.com
Netflix plaćam šest funti mjesečno i to ti je to...
Tema zaključana.
08.01.2014 | 18:54
Athelas Loraiel kaže:
unblock us je besplatan trial, mislim mjesec...
pa opet mjesec....
pa opet mjesec....
pa....

pa mislim da to sa 10min mail i nije problem.
uspia san srediti i upaliti netflix ,. e sada preporuke. jel mi bolje sa us ili uk ?
Tema zaključana.
08.01.2014 | 19:58
Pa prelistaj malo i jedan i drugi pa vidi koji ti više paše... Na US prije dođu noviji filmovi, ali na UK sam našao neke serije, što nove, što stare koje sam baš htio pogledati... Sve ovisi o ukusu...
Tema zaključana.
09.01.2014 | 15:26
e sad san sve to sredia al mi stekaje airplay.. napravia san i na pcu taj unblockus al tamo mi nece da radi ni sa itunesa ni sa iphon 5 .. jel to radi toga?
Tema zaključana.
09.01.2014 | 15:59
Šta znači da ti ne radi airplay? Airplay, a ni iTunesi nemaju nikakve veze sa unblock us... Probaj na PC-u otići na unblock-us.com i pogledaj da li su ti tamo sve tri kategorije pri dnu stranice zelene, ako nisu nešto nisi dobro postavio...
Tema zaključana.
09.01.2014 | 16:03
Ovako treba izgledati...
Screen_Shot_2014_01_09_at_14.jpg
Tema zaključana.
09.01.2014 | 17:07
je je sve je zeleno. evo uspia san rijesiti.. na stari dobri nacin. iskljucia ga iz struje i nakon 10 sec opet ukljucia i sada sve radi
Tema zaključana.
09.01.2014 | 22:01
lijepo...i sta se gleda na netflixiju?
Tema zaključana.
09.01.2014 | 22:21
nisam jos to ukljucia imam ici na put , pa da mi ne propadne taj prvi misec besplatno
all ima materijala.. taman cu nastavit sa serijama koje san gleda na xbmc-u
Tema zaključana.
10.01.2014 | 16:16
jel moguce da mi atv ometa signal na tvu ? mislim kad mi je tu kraj tva ukljucen onda mi rtl2 i doma trzaju , kada nije onda ne trza nista .. jel to njegova zasluga?
Tema zaključana.
10.01.2014 | 16:39
Mguce, ali ne zato jer je to atv nego elektronicki uredaj.
Tema zaključana.
10.01.2014 | 16:42
Ako TV gledaš preko internetskog providera (MaxTV ili koji već) - da, moguće je. Ako TV gledaš preko terestričke antene - ne, nije moguće.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (630)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO