Apple TV izasao update
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple TV izasao update

21.09.2013 | 15:27
Apple TV izasao update

Dosta novih i dobrih stvari

www.iclarified.com/34021/apple-releases-...-airplay-from-icloud
Tema zaključana.
22.09.2013 | 12:45
Ja sam jučer išao napraviti update i sad doma imam malu crnu ciglu... Naime, jedino što mi se sad prikazuje na ekranu je da spojim ATV sa iTunesima, i to naravno mikro USB kablom kojeg momentalno nemogu naći... Nisam jedini s tim problemom... Vidim na forumima da se ista stvar dogodila mnogima. Navodno je Apple taj update i povukao zbog brojnih pritužbi...
Tema zaključana.
22.09.2013 | 12:46
dvszs1.jpg
Tema zaključana.
22.09.2013 | 13:45

Nemam taj problem,jucer uradio update i sve radi kako treba
Tema zaključana.
22.09.2013 | 14:07
U cemu je poseban taj kabel?
Tema zaključana.
22.09.2013 | 14:28
Pa, poseban je po tome što ga ne koristi niti jedan drugi Apple-ov uređaj, a najposebniji je zato jer sam ga negdje imao a sad ga nemogu naći...
Tema zaključana.
22.09.2013 | 14:28
Kod mene sve radi normalno.
Ima dosta opcija za podesavanje titlova. Moze se podesavati velicina, tip fonta, cak i prozirnost background trake na titlovima!
Tema zaključana.
22.09.2013 | 14:44
Dok ne izadje jailbreak ja ne radim update.
Tema zaključana.
22.09.2013 | 15:11
Maxxy kaže:
Kod mene sve radi normalno.
Ima dosta opcija za podesavanje titlova. Moze se podesavati velicina, tip fonta, cak i prozirnost background trake na titlovima!

Samo ti meni utrljavaj sol na ranu...
Tema zaključana.
22.09.2013 | 16:46
scarface32 kaže:

Nece ni izaci... Nema ga niti u najavi
Tema zaključana.
22.09.2013 | 18:32
Eto, ja sam uspio divx filmove gledati na ATV-u. Kupio AirVideo i radi. Jedini uvjet je neka iDjidja. Frend ima Synology i ATV3 i radi bez kompa (meni treba komp). Jedino ako je i 2,99$ previse za dati.
Tema zaključana.
22.09.2013 | 18:33
drlovric kaže:
scarface32 kaže:

Nece ni izaci... Nema ga niti u najavi

Onda ni od updatea nema nista. Icefilms ne dam ni za tisucu gluposti koje sada imam na atv a dolaze sa svakim updateom.
Tema zaključana.
22.09.2013 | 18:42
Evo, uspio sam restorati ATV3...
Postupak je slijedeći ako nekome zatreba:

Odspojiti sve kablove iz ATV
Provjeriti da je na kompjuteru posljednja verzija iTunesa
Spojiti ATV na komp sa mikro USB na USB kablom
Uključiti ATV u struju
ATV će se pojaviti u popisu uređaja u iTunesima, odabrati ATV i zatim odabrati restore software
Kada završi restore ATV će nestati iz popisa uređaja u iTunesima, iskopčati ATV iz struje, iskopčati USB kabl
Spojiti natrag na TV, spojiti sve potrebne kablove... I to je to...
Nakon toga preostaje samo upisivanje potrebnih usernamea i passworda...
Screen_Shot_2013_09_22_at_5.png
Tema zaključana.
19.11.2013 | 19:18
Dodana su dva nova kanala na Apple TV: PBS i Yahoo screen. Na PBS-u za sada ima preko 5000 sati raznih programa, a na Yahoo screen-u se može naći štošta... Od popularnijih emisija tu su Saturday night live i The daily show with Jon Stewart...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (535)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO