ATV3 ne vidi Library
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ATV3 ne vidi Library

31.12.2014 | 16:36
Ekipa pls pomoć

atv vidi naziv Library ali ne može pristupiti istoj
na MM-u je sve odrađeno kao i na ATV-u
resetirao router, atv, mm....

na istoj je mreži, update itunes-a kao i atv sw, jednostavno ne mogu pristupiti library

imate li ideje što bi moglo biti?
Tema zaključana.
31.12.2014 | 18:22
A što je MM?
Tema zaključana.
31.12.2014 | 18:31
MacMini valjda.

A da ti ATV3 malo pomakneš kako bi mogao ugledati MM.

Na iTunesu mora biti Homa Sharing uključeni i na oba isti ID.
Tema zaključana.
01.01.2015 | 16:50
uključen home sharing i isti ID na oba uređaja
kako misliš da ga pomaknem?

vidi naziv library i slike povlači...
Tema zaključana.
01.01.2015 | 18:06
Ma šalim se s pomicanjem i gledanjem. LOL
Tema zaključana.
01.01.2015 | 19:26
Nakon što si postavio home sharing u postavkama iTunesa, jesi li u iTunes izborniku File -> Home sharing istog i uključio?

Nakon nadogradnje ATV3 na posljenju verziju sistema stalno mi je javljao da mi dijeljena biblioteka nije uključena. Nije mi pomoglo resetiranje izvlačenjem napajanja, nego sam ga na kraju morao resetirati na početne postavke i onda ponovo sve namjestiti i tek tada je proradio.
Tema zaključana.
02.01.2015 | 13:53
resetirao u nekoliko navrata na početne, home sharing na itunes-u također u nekoliko navrata off/on....
Tema zaključana.
23.02.2016 | 06:17
Pozdrav!
Evo i ja nedavno kupio ATv 4 i za sada vrlo zadovoljan. Još sam u svemu novi pa postavljam i pitanja po cijelom forumu. Meni se događa sljedeče pogleda film povučen iz iTunesa i sve super nakon toga ocu neku scenu ponovo pogledat kad ono nema više titla. Zatim mi se dogodi da ne vidi pola library iz iTunesa. Ponovno uključim ATv i on opet sve vidi. Malo me to sve živcira jer mi je iMac na jednom kraju sobe a ATv na drugom . Kako sam nedavno operiran nemogu samo tak se dizati i na kompu provjeravati postavke tipa dijeljenje i sl. Da sad ne pišem drugdje pitaču ovdje. Zašto preko Plexa malo oče otvarati i vratiti filmove onda malo ne. Recimo vidi cijeli library ali kad oču pokrenuti film ono ništa. Nakon ponovnog pokretanja opet ide OK?
Tema zaključana.
23.02.2016 | 06:42
Koliko sam shvatio, iTunes može prikazivati filmove koje ATV ne može. Bitno je ako je kodirani film. Moguće da je kodiran tako da ATV to ne može prikazati, a iTunes uredno prikazuje. Ja sam imao samo jedan takav film koji se na ATV3 nije prikazivao, a u iTunes-u je radio najnormalnije.
Tema zaključana.
23.02.2016 | 07:01
Ne film koji sam pogledao na ATvu iz iTunesa radio je super. Poslije sam frendu htio nešto pokazati a on pokrenuo film bez titlova i nisam ih mogao učitati. I povremeno na ATvu vidi cijeli library a ponekad samo dijelomični!
Tnx na brzom odgovoru!!!
Tema zaključana.
23.02.2016 | 17:26
Pa titlove možeš iključiti i isključiti.
Dugo držiš srednju tipku i pojavi se meni gdje biraš i titl.
Titl mora biti u samome kontejneru filma, ne samo u folderu. Ako je u istom folderu i isto se zove nije dovoljno.
Ja to posložim sa Sublerom, sa HandBrake konvertirem, sa Jublerom titlove slažem, sa TextEdit-om kodnu stranicu podesim (treba biti UTF-8, barem kod mene).
Svi programi su free.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (516)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO