ATV 4 greška sa aktivacijom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ATV 4 greška sa aktivacijom

15.11.2015 | 21:05
Bok,
može pomoć, kupio sam novi aTV 4, te nije u mogućnosti odraditi aktivaciju (niti preko iOS uređaja niti manualno), mislim da je greška negdje sa kućnim routerom, firewall sam isključio, ali opet ništa.

Hvala!
Tema zaključana.
15.11.2015 | 23:45
Mislim da Apple TV 4 nije podržan u svim državama. Aktiviraš li ga preko HR ili USA iTunes accounta?
Tema zaključana.
15.11.2015 | 23:51
Bok, nisam stigao ni do account-a, blokira vec prilikom trazenja wifi-a ili mreze.
Ima ga u iStyle-u, tako da bi trebao raditi u HR.
Tema zaključana.
16.11.2015 | 00:07
Hm da, Siri izgleda nije podržan u svim državama.
Postavi DNS postavke na auto, ako to već nije tako učinjeno. Neki spominju da bi port 123 na routeru trebao biti otvoren, ali to mi je nekako čudno s obzirom da ATV 3 ne traži takve egzibicije.
Nemam neki suvisliji info za sada.
Tema zaključana.
16.11.2015 | 11:24
DNS je na automatski, pokusat cu sa ovim portom.

Hvala
Tema zaključana.
17.11.2015 | 00:27
Nikako da otvorim port 123, da li postoji jednostavan nacin?
Tema zaključana.
17.11.2015 | 06:07
Svaki IP port je po definiciji otvoren, ako na nekom čvoru (npr. routeru) nije izričito zatvoren, ili ako sam router nema podešenje "zatvori sve portove osim...". Ne može ti nitko dati jednostavan postupak jer postupak nije univerzalan, nego ovisi o routeru kojeg koristiš. U svakom se slučaju to podešava na routeru, dakle pristupiš mu unošenjem njegove IP adrese (tipično: 192.168.1.1) u browser na svom računalu.
Tema zaključana.
26.11.2015 | 19:11
Prije par dana nabavio sam Apple TV 4 i priključio ga na TV i mrežu. Aktivacija je prošla bezbolno kao i prijava na Hrvatski App Store, te dijelenje kućne biblioteke. Sve radi ok osim Siri koja neće zbog toga jer kod nas nije podržana. Smeta me da su sada za pozadinu stavili bijelu boju. Više mi je odgovarala crna, a nigdje u postavkama nema opcije za to promjeniti. Isto tako me smeta da su maknuli optički audio izlaz.

Daljinski je ok, ali me izludilo što često umjesto tipke MENU palac stisne tipku ispod za pretraživanje. Za sad nema previše aplikacija i igara na raspolaganju iako pretraživanje često ponudi i neke koje sam skinuo na iPad ili iPhone, a inače nisu prikazane u samoj trgovini i što je najbolje mogu se instalirati. Za sad nas je najviše zabavio Hit Tenis 3 gdje treba mahati daljinskim kao da imaš reketu u ruci. Wii, Playstation pa i XBox to imaju odavno, ali zgodno je da se konačno i Apple pridružio.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (525)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO