3 vs 4?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

3 vs 4?

08.12.2015 | 18:53
Ako mi je režim korištenja Netflix i Hulu, postoji li ijedan razlog da investiram u 4 vs 3 s obzirom na značajnu razliku u cijeni? Ide li Plex na 3, to bih još volio imati?
Tema zaključana.
08.12.2015 | 19:13
Koliko znam, plexa nema na apple tv 3. samo na 4. no mozda se varam.
Tema zaključana.
08.12.2015 | 21:21
@Riba, prema ovim uputama može se staviti Plex na ATV3 bez jailbreaka.

Plex on ATV2 & ATV3

Ne čini se previše komplicirano, ali je definitivno sve puno lakše s četvorkom Ja preporučam četvorku iako je skuplja.
Tema zaključana.
09.12.2015 | 05:42
Ja preporucam Velebitsko!
Tema zaključana.
09.12.2015 | 06:13
zabac kaže:
Ja preporucam Velebitsko!

I ja, ali trenutno mi je lakse doci do kontejnera Apple TV-a nego do Velebitskog.
Tema zaključana.
09.12.2015 | 06:29
Tema zaključana.
10.12.2015 | 20:29
Evo nagradio sam se tim Apple TVom, najvise me iznenadio remote koji je bas zgodan komad hardvera, a i preplasio sam suprugu sa Siri.
Tema zaključana.
10.12.2015 | 20:34
Moze malo info za sto se ga kod nas moze koristiti? Kao obican media player - mogu zastekati hdd i pustati filmove s titlovima na tv?
Tema zaključana.
10.12.2015 | 20:56
Mozes sada kada imas Plex aplikaciju (klijenta) pa mozes pustati sa Plex servera koji ti se vrti na Macu ili NAS uredjaju. Prije si bio osudjen na iTunes ako se ne varam. A uz pomoc DNS spoofera poput strongdns.com i unblock.us mozes koristiti Netflix i Hulu i otkantati klasicnu televiziju.
Sa zadnjim modelom se mozes i igrati ali to mi nije napeto.
Tema zaključana.
11.12.2015 | 11:15
Da li bi taj ATV4 mogao biti Plex server?
Tema zaključana.
11.12.2015 | 15:58
Ne...
Tema zaključana.
30.12.2015 | 14:22
Riba kaže:
Mozes sada kada imas Plex aplikaciju (klijenta) pa mozes pustati sa Plex servera koji ti se vrti na Macu ili NAS uredjaju. Prije si bio osudjen na iTunes ako se ne varam. A uz pomoc DNS spoofera poput strongdns.com i unblock.us mozes koristiti Netflix i Hulu i otkantati klasicnu televiziju.
Sa zadnjim modelom se mozes i igrati ali to mi nije napeto.

šta se može na ATV4 staviti Netflix i sl.?
imam ATV2 na koji sam stavio XBMC/KODI. razmišljao sam o prelasku na 4-ku, ali mi je ključno to da se može koristiti neki od tih servisa, samo homesharing me ne zanima.
Tema zaključana.
30.12.2015 | 16:04
nemam jos 4-ku,ali sam imao sve ostale modele...mislim da je 4-ka bolja opcija od 3-ke,jer vise obecava,a i izasla prva test verzija KODI-za Atv4,pa eto jos jednog razloga,a igrice da i ne pominjem...
www.redmondpie.com/kodi-for-apple-tv-4-r...-pre-alpha-download/
takodje postoji i nesto sto se zove MrMC..
www.redmondpie.com/mrmc-kodi-app-for-app...4-released-download/
Tema zaključana.
30.12.2015 | 16:18
Finn kaže:
imam ATV2 na koji sam stavio XBMC/KODI. razmišljao sam o prelasku na 4-ku, ali mi je ključno to da se može koristiti neki od tih servisa, samo homesharing me ne zanima.

Ima i Netflix i Hulu i Plex, a meni je osobno najdrazi Squire player uz odredjene "dodatke".

Vjerojatno smo u istom kosu jer su mi ATV prije cetvorke bili potpuno nezanimljivi.
Tema zaključana.
30.12.2015 | 19:20
ok, onda krećem u prodaju 2-ke i nabavku 4-ke.
Tema zaključana.
30.12.2015 | 22:47
Riba kaže:
Finn kaže:

Ima i Netflix i Hulu i Plex, a meni je osobno najdrazi Squire player uz odredjene "dodatke".

Vjerojatno smo u istom kosu jer su mi ATV prije cetvorke bili potpuno nezanimljivi.

Dobro sad,da li je ATV2 bio neupotrebljiv,vise nije bitno,u njegovo vreme je i te kako bio upotrebljiv,a pisali smo svaki detalj ovde na forumu...
nego reci ti meni koji su to odredjeni 'Dodaci' za Squire:)?....ili je Zabranjeno Voce...
Tema zaključana.
31.12.2015 | 07:31
Necu detaljno da ne naljutim moderatore. Keyword je Squire Streams.
Tema zaključana.
31.12.2015 | 08:33
probao sam to na Mac-u,jer nemam jos ATV4,ali se nista ne desava:)....moze na PM,ili mail,neka pomoc:)
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
31.12.2015 | 16:59
Riba kaže:
Necu detaljno da ne naljutim moderatore.

Tema zaključana.
18.01.2016 | 21:42
pojavio mi se nedavno Netflix na ATV2 i ima opciju isprobati ga besplatno mjesec dana, ali kada kliknem tu opciju ne uspijeva otvoriti. zna li tko šta o tome? je li to do toga što je ATV jailbreakan?
Tema zaključana.
20.01.2016 | 01:05
nije.
i moj je isto pa nemam takvih problema.
Tema zaključana.
20.01.2016 | 17:40
Pozdrav svima!

Planiram nabaviti ATV3 pa me zanima točno što sve se može kod nas iskoristiti na njemu od ugrađenim app sada kada je i Netflix službeno dostupan.

Jel će mi 10mbit/s brzina DL biti dovoljna za HD Netflix?

Prvenstveno bih ga koristio za Netflix, a nekako mi se više sviđa UI nego Google chromecast i način gledanja Netflixa na njemu.
I daljinski mi je veliki plus
Tema zaključana.
20.01.2016 | 18:09
vpasic kaže:
nije.
i moj je isto pa nemam takvih problema.

meni vrti onaj kružić i nikako da se spoji, tj. pokrene Netflix. šta mi nedostaje? jel se trebam možda prvo registrirat?
Tema zaključana.
20.01.2016 | 18:56
Netflix na iOS, a onda i na tvOS uredjajima koristi tvoj AppleID kao payment method. Ako se spajas iz HR moras imati HR Apple ID.

Meni je istu stvar radio jer jos uvik koristim HR account (totalno su zakomplicirali stvar sa mijenjanjem drzave, ali necu u off topic), ali meni bi pokrenuo Netflix, tek kad bi pokusa Start free trial bi tako blokira. Ja sam otvorio account (sa free trialom) na webu i onda se samo logira u samom appu.
Tema zaključana.
20.01.2016 | 21:46
Znači da mogu napraviti account preko kompa i u Netflix aplikaciji na ATVu se samo logirati s tim podacima?

Plex se može instalirati gore za privat media i to?

Generalno me zanima da li ću imati bilo kakve restrikcije u korištenju zbog lokacije u hrvatskoj a ne u US?
Tema zaključana.
21.01.2016 | 21:17
Pa neces ni na webu moci otvoriti US Netflix account ako se spajas iz HR. Dobit ces account za zemlju iz koje se se spajas (osim ako ne koristis neki proxy).
Tema zaključana.
22.01.2016 | 15:28
može li se ikako instalirati vip tv za van na apple tv, sa ili bez jb
Tema zaključana.
22.01.2016 | 17:56
songoku kaže:
Netflix na iOS, a onda i na tvOS uredjajima koristi tvoj AppleID kao payment method. (...) Ja sam otvorio account (sa free trialom) na webu i onda se samo logira u samom appu.

ok, otvorio sam account (free month) na netu pa otišao na ATV, ali mi nije htio pokrenuti opciju free month nego sam išao na opciju sign in za postojeće korisnike. nakon toga mi je izašla obavijest da moram napraviti update ATV softvera da bi mogao koristiti Netflix. bio je gumb update now i not now. kliknuo sam ovaj drugi jer sam se bojao da će mi update poništiti jailbreak. ipak mi se Netflix pokrenuo i izgleda da radi.
šta je s tim updateom?
Tema zaključana.
23.01.2016 | 04:19
@escon
ne može ni sa a ni bez JB.
da ne spominjem da nema JB za apple tv 3 i 4.

@Finn
zanemari update ili restoraj na novu verziju i zaboravi JB.
Tema zaključana.
23.01.2016 | 12:07
vpasic kaže:
@Finn
zanemari update ili restoraj na novu verziju i zaboravi JB.

ali onda gubim Kodi i neću ga moći ponovo instalirati, ne?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (340)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO