pomoć ATV3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

pomoć ATV3

27.09.2012 | 16:41
da li je moguće da netko napiše malo detaljnije, a ne samo u kratkim crtama, na koji način je moguće gledati filmove preko ATV3, a koji filmovi se nalaze na hard discu od maca i koji nisu u formatu od ATV...da li je to uopće moguće i s kojim programom na koji način? zahvaljujem na budućim odgovorima
Tema zaključana.
27.09.2012 | 18:30
procitaj malo postove u temi AppleTv..sve pise,negde i ponovljeno...
Tema zaključana.
28.09.2012 | 12:04
Pa da pise da je laiku kao sto sam ja koji je po prvi put u doticaju sa atv jasno sta se treba napraviti, ne bi postavio ovo pitanje... jedno je procitati " pokreni airplay ili airpparrot" a drugo je objaniti sta znace ti pojmovi, gdje ih naci, kako ih pokrenuti etc..hvala
Tema zaključana.
28.09.2012 | 12:21
Evo prvi link : lmgtfy.com/?q=how+use+airplay+on+apple+tv+3+from+MAC

A evo i drugi :
Tema zaključana.
29.10.2012 | 13:31
Šta treba platiti airplay 5 dolara? Imam neki airplayit i s njim strimam s laptopa.Instalirao sam i na iPhone airplayit ali mi ne radi jel mu treba kao server za strim a koji ja ne mogu skinuti s njihove stranice niti u safariju ni u crome...kako da to riješim?
Tema zaključana.
29.10.2012 | 16:23
pa pokrenes...recimo iTunes...imas dole pri dnu stavku..odaberes da li muzika ide na Mac,ili AppleTv....takodje isto vazi sa sve uredjaje koji podrzavaju Airplay slanje.....a koji god sam probao..odma vidi AppleTv....cak i moj Android telefon,radi savrseno uz AppleTV...
svuda je isti znak za Airplay...
i baci pogled u AppleTv,da ti slucajno ne stoji na Airplay-Off..pa stavi On...
Tema zaključana.
30.10.2012 | 12:06
Sad sam već i lagano ljut pa nije taj apple tv svemirski brod da ne mogu dobiti mirroring.Pogledao sam i airplay mi je uključen u apple tv i dobio sam ono što sam šerao ili što stavim u itunes,ali samo na airu.Na iPhone i iPad nema šanse ništa viditi.Kliknem dva puta npr na iphone i imam samo ovo na slici za birati...nema ništa u podmeniju od pojedinog uređaja,niti mi je ikona apple tv prikazana nigdje na telefonu i padu kao na airu.Evo slike

I na padu i fonu nemam nigdje u svim menijima da uključim home sharing?
Tema zaključana.
30.10.2012 | 12:32
Našao sam konačno,trebalo je dva put kliknuti na aplikacije i na doljnjem redu povući dva puta sve u desno di se vidi ta ikona i gdje se mirroring uključuje.Znao sam da je neki trivijalni problem.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1057)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO