XBMC Hub Wizard
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

XBMC Hub Wizard

19.10.2012 | 21:07
jos jedan koristan alat za ubacivanje dobrih addonsa za XBMC....kako za Mac,tako i za AppleTV
If you are a fan of jailbreaking your Apple TV’s, or even your iDevice (iPad, iPhone, iPod), then you are likely aware of XBMC. This awesome multi-media platform has worked its way from the original XBOX all the way to your Apple TV 2, and even your iPod Touch. Though installing XBMC is one of the easiest hacks to through on your jailbroken Apple product, getting XBMC set up correctly, and effectively, is a process that can take the better part of a year to learn, understand, and master. That is, until the release of the new XBMC HUB Wizard.

The team over at XBMC HUB, including myself, work tirelessly to develop addons, build tools, offer support, and provide guidance for all XBMC users at every technical level. That said, we saw that there was a growing number of individuals who wanted to experience XBMC to the fullest, but felt overwhelmed when trying to get addons installed, repositories set up, or fixes implemented from month-to-month.

It was this realization, and the desire to help simplify the process for the all users including those mainstream individuals, that the folks over at XBMC HUB sought out to build the XBMC HUB Wizard. This tool simply supercharge your current XBMC installation.
PRE-INSTALLED IN XBMC WIZARD:

Layout Changes

Custom XBMC HUB App Icon
Custom Wizard Edition Splash Screen
Custom XBMC HUB Backgrounds
XBMC HUB RSS Feeds
Pre-Configured Addon Shortcuts
Preset Thumbnail View (where desirable)
System Tweaks

Live Streaming Fix (libRTMP Updated)
Joystick Remote Tweak (ATV only)
Veetle Streaming Fix
Advanced XML Tweaks (ATV & iOS only)
Audio Output Setting Change
Fusion Installer Pre-Configured
Parental Control Options
Pre Set Weather for Major US Cities
Pre-Installed Repositories

anarchintosh addons
bluecop Add-on Repository
Bstrdsmkr’s Repository
divingmule’s Unofficial Repository
Eldorado’s XBMC Addons
MaxMustermann’s add-ons
Mikey1234′s Addons
mortstar’s repo
mscreation’s XBMC Addons
nixa addons
Passion-XBMC.org Add-ons
t0mm0′s XBMC Addons
XBMC-Adult Addons
XBMC.org Add-ons
Pre-enabled Addons

1Channel
Al Jazeera
Crackle
Daily Seinfeld
Fastpasstv T3
FilmON.TV
FlashSportStreams
Fox News
Free Cable
Grooveshark
Icefilms
Justin.TV
LiveShows
LiveStreams (moneymaker.xml)
Mikey’s Karaoke
muzu.tv
Nasa Videos, TV and Vodcasts
NascarX
Navi-X
OneClickMoviez
Project Free TV
SportsDevil
Super TV
TED Talks
TMZ
TouTv
Tubeplus
Tvlinks
Veetle
VEVO
watchseries.eu
What the Furk
YouTube
xbmc-hub-wizard.googlecode.com/files/xbmchubWizard.zip
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1060)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO