Apple Watch iskustvo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Watch iskustvo

26.11.2015 | 17:44
Ponavljam, ako si ti sretan zbog toga i drugi su onda zbog tebe. Meni, niti bilo kome drugome se nemoraš opravdavat. Ja sam samo dao svoje osobno viđenje po pitanju sata. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, sve u skladu s osobnim potrebama, pa sam i ja takvo dao, no nisam te njime obvezao.
Tema zaključana.
28.11.2015 | 18:38
Nisam se opravdavao i ne znam zbog čega misliš da jesam. Cilj mi je bio samo pokazati korisnost sata za mene i moju bolju polovicu. Naravno da to ne znači da drugi moraju u satu vidjeti išta korisno.

Istina je da si se uglavnom držao osobnog viđenja i svog mišljenja i to je bilo uredu sve dok nisi spomenuo ovu misao:

JOHN kaže:
Neki ljudi stvarno olako postaju robovi tehnologije. No ako tebe veseli, onda smo generalno svi sretni
Tema zaključana.
28.11.2015 | 21:12
Pa opravdavao si se sa medicinskog aspekta, a osobno mi je drago što pomaže tebi i supruzi.
Pod "neki" nisam mislio na tebe i još par ljudi, nego na dobar dio ljudi. No generalno sada kad i ja čitam, kao da sam tebe piknuo.
Pa ću preformulirat izjavu.

Ljudi olako postaju robovi tehnologije
Tema zaključana.
29.11.2015 | 08:43
Da imam novaca kupio bi onaj naskuplji, kako bi kupio i nekoliko satova Švicarskig majstora.
Uopće je bedasto izmišljati razloge zašto nešto kupiti ili ne. Možda za koju godinu kupim jedan. Treba mi zato da drugi vide kako imam Appleov sat.
Za fizičku aktivnost, ako se sam ne potrudim, nema te igračke koja me bude natjerala na to.
Tema zaključana.
30.11.2015 | 09:18
zabac kaže:
Za fizičku aktivnost, ako se sam ne potrudim, nema te igračke koja me bude natjerala na to.

Tako sam i ja mislio dok nisam kupio Withings Pulse… Kako me ta spravica natjerala da se više krećem
Tema zaključana.
30.11.2015 | 11:29
Moram priznati da sam bio skeptičan prema tome da će me neki gadget natjerati da se više krećem.
Pogotovo nakon par dana korištenja AW kada sam shvatio da ekran ne reagira na znojne ili mokre prste
Međutim, nakon mjesec dana korištenja prihvatio sam igru sa potrošnjom kalorija, ustajanjem nakon 50 minuta sjedenja i vježbanje barem 30 minuta dnevno ( to vježbanje mi priznaje i konstantno hodanje )
Tako da sada kad navečer vidim da mi na AW nedostaje potrošenih kalorija, izađem u grad i propješačim nekoliko kilometara, onako laganini.
AW to registrira i do kraja dana mi je norma ispunjena ( do 24 h )
I tu se može reći da sam postao rob tehnologije, ali ja to vidim u pozitivnom smislu.
Ima takvih aplikacija i na iPhone-u i drugim gadgetima, ali dobro mi je sjelo to da u svakom momentu mogu pogledati potrošnju kalorija, otkucaje srca, i sl. I da ne zaboravim; prilikom šetnje ili trčanja, iPhone ostaje doma.
Tema zaključana.
30.11.2015 | 14:27
Dok sat ne uhvati navike i počne te bombardirati reklamama za sportsku opremu.
Tema zaključana.
24.10.2016 | 20:44
zabac kaže:
Dok sat ne uhvati navike i počne te bombardirati reklamama za sportsku opremu.

I tako nakon godinu dana druženja s Apple watch, nije me počeo bomardirati reklamama za sportsku opremu, a i baterija još uvijek potraje do dva dana. No, od ne znam ni ja kakvih mogućnosti ostao sam na tome da pogledam povremeno koliko je sati, koliko sam potrošio kalorija i koliko sam se kretao, te na brzinu provjerim kakva mi je porukica ili poštica stigla.

U međuvremenu sam "opametio" kuću do te mjere da mi više nije potreban ni sat pa ni iPhone da bilo čime upravljam osim kad odlazimo i vraćamo se kući. Nekako mi se taj geofencing i korištenje GPS-a nije svidio, a niti radi kako treba, pa je to jedino kad posegnemo za mobitelom (HA aplikacija još nema podršku za Apple Watch).
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (570)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO