ECG na seriji 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ECG na seriji 4

12.04.2019 | 16:24
Pozdrav,

Da li netko zna kako dobiti ECG app

Hvala
Tema zaključana.
13.04.2019 | 09:58
Jesi li bio kad na tom pregledu ? Ja idem svake godine zbog posla ( to je uključeno u ine preglede ) i stave mi na ruke i noge štipaljke i još desetak priljepaka ( sondi ) po cijelom grudnom košu i tad se učita ECG kak treba. To je najobičnija đinđa koja je kao uključena u taj sat, a veze nema s stvarnim stanjem tvog srca. Koliko sam upućen to je dostupno samo preko bare, a i bolje da je tak...jer je to sranje na treću potenciju.

Ako si kupio taj sat samo radi toga, odmah ga prodaj, a ako nisi ne pitaj više za to sranje, koje kao on može pokazati...moš mislit
Tema zaključana.
13.04.2019 | 15:26
Meni isto ne radi nista to za srce a sve su mi regije na USA radi posla. Cak i vremenska zona. Ne znam u cemu je fora. Mozda vidi po GPS gdje se nalazim :/
Tema zaključana.
13.04.2019 | 16:29
Dostupno je to i kod nas (u europi mislim, ne hr) vec neko vrime a ne samo priko bare.

www.apple.com/ie/watchos/feature-availability/#apps-ecg
Tema zaključana.
13.04.2019 | 19:58
Kako Apple watch odredi gdje ja zivim i koja sam regija? Valjda sam ona regija koju sam odabrao u iPhone.
Tema zaključana.
  • zdenko.m.
  • Posjetitelj
13.04.2019 | 22:19
Sat mora biti kupljen u Americi,ili nekoj zemlji gdje je usluga aktivirana.Tek tada će radit.

forums.macrumors.com/threads/apple-watch...r-countries.2170827/
Tema zaključana.
14.04.2019 | 16:52
S novim iosom dostupan je i u EU jedino kaj nas valjda ne smatraju dijelom iste jer smo izostavljeni.

ECG nije isto kao EKG, sigurno da se ne može usporediti sa medicinskim uređajem ali nije zbog toga beskorisan.
Tema zaključana.
  • Mate22
  • Posjetitelj
14.04.2019 | 18:54
zabac kaže:
Kakva je razlika između ECG i EKG?
Internet kaže kako je to jedno te isto.
Možda si kardiolog pa nam rastumači.

hahahah

Isto je to Zabac isto samo kao što neko reče prije nemože se to ni 5% približit pravom kliničkom EKG-eu.
Mogu oni dobit razne "dozvole" američkog kardiološkog društva i takve pizdarije ali EKG kao i ovaj novi Omronov tlakomjer u vidu sata nemogu niti će imat preciznost pravih EKG-eova i tlakomjera. Ali da bi mogli imat nekakv pokazatelj medicinskih kretanja i promjena zdravstvenog stanja to moguće da.
Tema zaključana.
14.05.2019 | 19:16
Updateom na 5.2.1 je EKG omogućen i za Hrvatsku.
Tema zaključana.
14.05.2019 | 21:16
Meni taj ECG ne radi niti na jednoj regiji. Pojma nemam u cemu je problem.

Odem General - Language & Region i tu mi je USA oduvijek. Promijenim i na HR, opet ne radi...

Jel se tu mijenja ta regija?
Tema zaključana.
15.05.2019 | 13:31
jel to mjenjaš pod postavkama mobitela? ili preko watch aplikacije?
i ECG moraš prvo aktivirat preko Health app-a na mobitelu...

Znaci,
naštimaj regiju na HR i na mobitelu i na satu (Watch app > General > Language & Region > Croatia). Kad to napraviš, pokreni aplikaciju zdravlje na mobitelu (Health app) i tamo poklikaj sve user agreement. I tad bi ti se aplikacija trebala pojavit na satu.
Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:02
Bilo mi je sve na USA godinama, na svakom Apple uredjaju, pa nije radilo.

Sad sam na satu i iphone zamijenio Region na Hrvatsku al svejedno ne radi.

Nije da mi nesto treba u zivotu taj ECG al me nervira zasto nece
Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:08
Jesi pokrenuo Health app na iPhone-u? Jel ti izbacilo EKG setup? Ako nije probaj ručno forsirat da ti izbaci...

Health > Health Data > Hearth > ECG (na dnu) > Set Up ECG App
Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:23
Pa ta aplikacija na iPhone mi i javi da nije mi region podrzan, nakon sto idem na setup.

IMG_1461.PNG
Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:24
Pa ta aplikacija na iPhone mi i javi da nije mi region podrzan, nakon sto idem na setup.

Prilog/zi IMG_1461.PNG nije/su pronađen/i

Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:28
Čudno, skroz čudno!
ne znam... jedino šta mi pada na pamet je da ti možda nisu mobitel ili sat na zadnjoj verziji OS-a.
Gdje si kupio sat? (al sumnjam da bi to trebalo činit razliku)
Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:30
I jesi unutar granica Rvacke? Jer ti se preko GPS-a otključava ta opcija...

drlovric kaže:

Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:34
Nisam, u BiH sam. Nisam znao da to ide preko GPS.

Znaci svaki put kada US citizen negdje putuje to prestane raditi? Nema mi bas logike...

A mozda samo provjerava prvi put prilikom inicijalizacije. Ko ce ga znati :/
Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:34

Tema zaključana.
15.05.2019 | 14:38
Aktiviraj kad ces doc u RH. Samo prvi puta ti se gleda gdje si...
BIH nije podržana pa ti zato ne želi...

Evo uzroka

drlovric kaže:
Nisam, u BiH sam. Nisam znao da to ide preko GPS.

Znaci svaki put kada US citizen negdje putuje to prestane raditi? Nema mi bas logike...

A mozda samo provjerava prvi put prilikom inicijalizacije. Ko ce ga znati :/
Tema zaključana.
15.05.2019 | 20:34
Nema veze ni s regijom ni s GPS-om nego s državom u kojoj je AW kupljen.
Tema zaključana.
15.05.2019 | 21:23
friga kaže:
Nema veze ni s regijom ni s GPS-om nego s državom u kojoj je AW kupljen.

Sve zivo sto imam je kupljeno u USA, ali eto ovaj sat nije

Kupio sam ga u Bosni iz ciste znatizelje da probam, pa ako je drzava kupovine razlog (za koju Apple nikada nije ni cuo), onda ne moram to ni koristiti

Hvala na pojasnjenju.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (218)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO