Watch os 26
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Watch os 26

20.09.2025 | 20:29
Kakva su iskustva sa novim softverom. Ja sam skroz razocaran koda sam deset koraka unazd a ne jedan napred. Znaci kad pokrenem hodanje vani onaj glas sta prica kolko km koje vrijeme i te gluposti sad prica šatrovacki ne razumim ga nista. Do sad je bilo sasvim ok malo padezi krivi ali ok , a sad uzas jedan bas me razocaralo. Ostalo manje vise bez neke promjene
Tema zaključana.
20.09.2025 | 21:57
Apple se polako srozava.
Tema zaključana.
21.09.2025 | 15:11
Daj ti to snimi da mi čujemo tu šatru.. ja nemam taj šatrovački nigdje kao opciju.
Tema zaključana.
21.09.2025 | 19:47
Kak bit' badro, ak' nemaš krv za to!
Tema zaključana.
22.09.2025 | 23:01

Datoteka za prilog:

Naziv datoteke: Novasnimka.zip
Veličina datoteke: 57 KB

Prilog/zi Nova snimka.mp3 nije/su pronađen/i

Evo pa sami procjenite
Nemogu ubacit snimak
Tema zaključana.
22.09.2025 | 23:15
Ne možeš kao MP3. Zipaj pa onda uploadaj
Tema zaključana.
23.09.2025 | 10:46
drpongrac23 kaže:
Kak bit' badro, ak' nemaš krv za to!

Kak bit barido....

The Album... Krka Ili Krkaspi
Tema zaključana.
23.09.2025 | 10:48
grgaa kaže:

Datoteka za prilog:

Naziv datoteke: Novasnimka.zip
Veličina datoteke: 57 KB

Prilog/zi Nova snimka.mp3 nije/su pronađen/i

Evo pa sami procjenite
Nemogu ubacit snimak

Baš slušam povijest četvrtkom o Somaliji. Zvuči ko neki njihov dijalekt.
Jel bi to trebala bit navigacija na hrvatskom?
Tema zaključana.
23.09.2025 | 14:43
Ma da to je trening vani tj. hodanje vani na zadnjem osu je tak ljepo to izgovaro lik samo su ga malo padezi jebali a sad je koma skroz. Znaci ovo sta sad izgovara inace je zvucalo ono “Kilometar prvi prosjecni tempo 10 minuta i 15 sekunda
Tema zaključana.
09.11.2025 | 17:26
grgaa kaže:
Kakva su iskustva sa novim softverom. Ja sam skroz razocaran koda sam deset koraka unazd a ne jedan napred. Znaci kad pokrenem hodanje vani onaj glas sta prica kolko km koje vrijeme i te gluposti sad prica šatrovacki ne razumim ga nista. Do sad je bilo sasvim ok malo padezi krivi ali ok , a sad uzas jedan bas me razocaralo. Ostalo manje vise bez neke promjene

Upravo situacija i kod mene. Žena i ja u sportskoj šetnji, ona sa novim Watch 11 (OS26) a ja sa Watch 4 (uadnji mogući Watch OS 10.6.1). Njoj priča tim nekim čudnim ruskim nešto neprepoznatljivim jezikom, meni prilično dobrim HR, isti glas kao i na Apple Maps navigaciji. Na satovima je sve isto podešeno, regije, jezici, Siri... sada na os 26.1 više ništa ne priča, samo vibracija na punom kilometru i tišina.
Tema zaključana.
09.11.2025 | 19:14
Hoće se Siri duriti nekoliko dana ako ju greškom osloviš s Alexa.
Tema zaključana.
09.11.2025 | 20:22
Tema zaključana.
10.11.2025 | 07:22
Tak mi je i samom. Sa svakom nadogradnjom sve gore. Ako uspijes upalit da prica. Javi
Tema zaključana.
11.11.2025 | 12:31
dperec kaže:
grgaa kaže:

Upravo situacija i kod mene. Žena i ja u sportskoj šetnji, ona sa novim Watch 11 (OS26) a ja sa Watch 4 (uadnji mogući Watch OS 10.6.1). Njoj priča tim nekim čudnim ruskim nešto neprepoznatljivim jezikom, meni prilično dobrim HR, isti glas kao i na Apple Maps navigaciji. Na satovima je sve isto podešeno, regije, jezici, Siri... sada na os 26.1 više ništa ne priča, samo vibracija na punom kilometru i tišina.

ne znam što činite ali meni je sve isto kao i na prijašnjim verzijama. samo se update napravio i to je to, male UI i UX izmjene ali ništa što opisuješ. provjeri postavke ili rtfm za više :/
Tema zaključana.
11.11.2025 | 13:54
rtfm sta je to? Vidim na apple forumu da se dosta ljudi zali na taj problem. Zvao sam sluzbu za korisnike naravno on mi prica bajke ali dobro ukljucili smo jos neku opciju koja do sad nije bila pa cu vidit poslje. Mada mislim da nece radit jer kad je radilo onda mi je rekla i kad pausu stisnem a sad suti ko kurva
Tema zaključana.
13.11.2025 | 14:46
Cuo se sa podrskom i oni su upoznati sa problemom veli tip da bi se to trebalo rjesit sa sljedecom nadogradnjom osa
Tema zaključana.
13.11.2025 | 21:52
Kad se pomene Siri, uvijek se sjetim ovoga:
youtu.be/fhE2WgHIuzc
Tema zaključana.
17.12.2025 | 06:55
Sa novom nadogradnjom opet je sat propricao ali i dalje šatrovacki.
Tema zaključana.
17.12.2025 | 20:14
A što te košta da sat podesiš od novoga, od nule? Resetiraš ga i hajmo ispočetka?
Tema zaključana.
17.12.2025 | 20:23
Ne kosta me nista probao sam vise puta ali ista stvar
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (201)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO