Trebam (molim) softver
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trebam (molim) softver

20.10.2006 | 15:48
konacno novi Mac. iMac 24\" Core2Duo...
imam od prije nesto Motu-ove studijske opreme za snimanje, pa bi to rado upogonio sa softverom, pa ako netko ima Motu-ov Digital Performer i ostali soft od Motu-a, ili Cubase, ili Logic Pro, molio bih. Inace, dao bi si truda i downloadao bi sam s neta, ali ne mogu ne net s Macom, a adsl tek moram nabaviti. Inace, jel rade Logic i Cubase bez USB port Key-a (copy protection device)?
Tema zaključana.
20.10.2006 | 21:43
Već sam ti odgovorio na grupi
netko je dao oglas da prodaje DP licencu.
Ostalog softvera se nađe manje više, no što se Logica i Cubase-a tiče, ne rade bez USB dongla.
Tema zaključana.
20.10.2006 | 21:54
a crackovi i sl. ne rade?
Tema zaključana.
20.10.2006 | 21:59
ono je licenca za dp4.... tu sam imao na g4. kaj mi to znači kad ne mogu staviti DP4 na iMaca, kad je intel procesor. imam i originalni cd/ licencu od Performera koji je dosao kad sam kupio hardware... ali opet ne radi, staro.
Tema zaključana.
21.10.2006 | 01:28
postoji crack za logic pro da ignorira ne postojanje usb dongla..
Tema zaključana.
21.10.2006 | 01:58
Molim Vas da mi ne uzmete za zlo, al nemojte pliz ovakve postove ovdje ostavljati...

agrabusic, ako imas licencu za dp4 onda si samo 200$ daleko od 5.1 verzije koja radi na intel macovima...
Tema zaključana.
21.10.2006 | 06:11
agrabusic je napisao:
a crackovi i sl. ne rade?

Naravno da rade, prvo je izmisljen kljuc, a onda brava
samo je manji broj korisnika koji nemaju originalne kopije softwera.
Tema zaključana.
23.10.2006 | 14:33
shlomo je napisao:
[quote]Molim Vas da mi ne uzmete za zlo, al nemojte pliz ovakve postove ovdje ostavljati...

ok. obecavam, bit cu dobar
Tema zaključana.
16.12.2006 | 19:18
bok,
ima li kakvih jednostavnih/prikladnih (s obzirom na nize navedenu konfiguraciju) programcica za miksanje mp3-ja. ne mislim pritom na tzv. \"live act\", nego ono - zmiksat pjesmice, sprzit to na cd i lecdens!
tnx
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1435)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO