Sound Output?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sound Output?

10.03.2007 | 21:19
Jucer sam na iMaca spojio stare eksterne zvucnike sa pc-a i skuzio posto je mac apsolutno tih da mi zvucnici imaju dosta suma. To prije stvarno nisam primjecivao od buke ventilatora u kanti ali sad se to dosta cuje, probao sam ih istekati, odnjeo u drugu sobu i ustekao samo njih u struju i opet isto. Zvucnici nisu bas neki (trust 2.1 sistem) ali imaju dosta dobar sound a nisam ni neki audiofil da bi sad kupovao neke nove.
Sad pitanje, ja bi koristio te zvucnike recimo samo za itunese i za igre ali kad nesto drugo radim na kompu da ih mogu imat ugasene da ne zuje ali da cujem sistemske soundove kroz ugradjene zvucnike. U Sys Preferencesima pod Sound vidim opciju \"play alerts and sound effects through\" i po defaultu internal speakers. Kad ustekam zvucnike automatski mi se prebaci na headphones i ta opcija i pod \"output\" ali je ne mogu mijenjati (zasivljeno je i nemam izbora). Da li je ikako moguce imati ukljucune ekst. zvucnike a da se sistemski soundovi cuju kroz ugradjene?
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
10.03.2007 | 22:39
mozda sam u krivu al mislim da nitko nema odgovor za ono sto trazis, a i savjet ti je bez obzira sto nisi audiofil neki da ipak skartiras taj trust i kupis nesto sta bar ne sumi ako nista drugo

ja sanjam da bi si ovako nesto stavio uz iMaca:

ali kako se mislim jednom bavit pro-audiom radije cu stedit za studijske monitore koji su kvalitetniji ali ruzni
Tema zaključana.
10.03.2007 | 23:53
Koji su ovo zvucnici? Nekako su mi malo \"gey\"
Gledam bas sad da kupim nesto postenije a usput da izgleda dobro i pase uz Maca i nasao sam Harman Kardon Soundstickse koji su >1000kn, Logitech z-4 kojih ima u bijeloj boji i oko 600kn su sto bi vec i dao za zvucnike i JBL Creature 2 isto oko 600kn. Jel ima netko iskustava sa z-4 ili sa creature? Bitno mi je samo da ne pustaju zvukove, sumove ili humove a sigurno ce biti bolji od ovih trustovih ili ugradjenih macovih.
Tema zaključana.
11.03.2007 | 01:40
User,ima i ljepih monitora,samo triba platit.
Prilozi:
Tema zaključana.
11.03.2007 | 04:52
Ja imam crature 2 i mraq su.. topla preporuka
Tema zaključana.
11.03.2007 | 09:29
Mika je napisao:
Ja imam crature 2 i mraq su.. topla preporuka

Thnx! Jos me zanima ako netko ima Logitech z-4 pa da kaze kakva su iskustva. Z4 bijeli mi se nekako vise svidjaju ali Creature imaju cak 5 godina garancije u Ve-Milu pa mi je to primamljivo.
Tema zaključana.
11.03.2007 | 16:11
MoschuS je napisao:
Sad pitanje, ja bi koristio te zvucnike recimo samo za itunese i za igre ali kad nesto drugo radim na kompu da ih mogu imat ugasene da ne zuje ali da cujem sistemske soundove kroz ugradjene zvucnike. U Sys Preferencesima pod Sound vidim opciju \"play alerts and sound effects through\" i po defaultu internal speakers. Kad ustekam zvucnike automatski mi se prebaci na headphones i ta opcija i pod \"output\" ali je ne mogu mijenjati (zasivljeno je i nemam izbora). Da li je ikako moguce imati ukljucune ekst. zvucnike a da se sistemski soundovi cuju kroz ugradjene?

Ovi programi bi ti mozda mogli biti od koristi:

\"Sound Menu\" (www.macupdate.com/info.php/id/18091) i \"SoundSource\" (www.macupdate.com/info.php/id/11334).

Nisam ih isprobao doduse pa se nemoj prerano veseliti.
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
11.03.2007 | 19:35
MoschuS je napisao:
Koji su ovo zvucnici? Nekako su mi malo \"gey\"

JBL Spyro, vidio uzivo neki dan i SMRC!

I nisu \"gay\". Stvarno nisam vidio zvucnike koji bi bolje pasali uz iMaca...

Uzzy, vjerujem, al to je za mene jos uvijek ko da ih i nema
Tema zaključana.
11.03.2007 | 21:17
User je napisao:

I nisu \"gay\". Stvarno nisam vidio zvucnike koji bi bolje pasali uz iMaca...

Zavisno kojeg Maca imas ali IMO uz iMaca ovi bijeli Logitech Z-4 pasu jako, jako dobro

2 Zeba: Thnx ali ne radi
Jednostavo ne kuzi da su to zvucnici nego napise Headphones i opce nemam druge opcije na koju bi mogao prebaciti.
Prilozi:
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (468)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO