Airpods 2 - problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Airpods 2 - problem

13.09.2022 | 05:19
Eto nakon 40! dana otkako nemam slušalice i dva tjedna otkako su na na servisu sad kod Patroelisa, dobio sam obavijest od servisa da je detektiran kvar na slušalici i naručena je nova koja tek stiže za tjedan dan k njima.

S jedne strane - ajd bar se nadam da će biti složeno, s druge strane to će se sve popeti na 2 mjeseca otkako ih nemam... Čudo.
Tema zaključana.
19.09.2022 | 14:45
Evo samo završni post.
Nakon 6 tjedana vratili su mi slušalicu i sad je konačno zamjenjena. Sve pohvale za Patroelis, oni su konačno detektirali i riješili problem.

Hvala i vama na savjetima.
Tema zaključana.
22.09.2022 | 16:48
Koma koliko si čekao... Joe bi ih već sa kemijskom rješio
Mene počela zezat lijeva airpods pro.. onako skvici čim se dotakne, bio trčati ma nemoguće za bilo koju aktivnost. Ovako na mjestu sve radi ok dok nije neki pokret, čim ih se malo dotakne odma.. i to samo skvici kad je transparency ili noise cancellation upaljen. Na off dobro radi. Vidio sam da upada u besplatnu zamjenu jer su napravljene prije listopada 2020. Jel to da probam preko iStyle ili ovog drugog servisa?
Thx
Tema zaključana.
07.08.2025 | 10:58
Ekipa da ne otvaram novu temu pitam tu. Dobio sam slusalice airpods pro e sad pitanje kako znat jesu li prave ili kopija. Na telefonu u postavkama izgledaju kao prave i po seriskom broju je sve ok ali ih nemogu updejtat na novu verziju frimvera pa sumnjam da su mozda kopija. Do sad se nisam susretao sa slusalicama pa neznam u kojem smjeru krenut.
Tema zaključana.
Tema zaključana.
07.08.2025 | 11:25
Uh probao sam vise tih nacina i ni jedan ne prolazi zato sam dobio sumnju da mozda nisu orginal
Tema zaključana.
07.08.2025 | 14:32
Budi sretan ako su ti kopija, jer ovi originali zvuce grozno

Vjerujem da su kopije kvalitetnije od ovoga sto Apple prodaje.

Kupio sam prve kad su izalse, nakon toga i sebi i kcerci Airpods Pro. Jako losa investicija. Postoje puno bolje slusalice za te pare :/
Tema zaključana.
07.08.2025 | 15:58
Ma dobio sam iih za đapa pa ono reko
Tema zaključana.
07.08.2025 | 21:17
Apple nikad, ali nikad nije napravio niti jedan audio uređaj kojem bi odnos cijene i kvalitete bio makar blizu konkurencije. I slažem se, slušalice su im najlošije za novac koji traže.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
08.08.2025 | 18:40
HomePod mini i veliki HomePod imaju vrlo dobar odnos cijene i dobivenog. Nije lako naći bolju konkurenciju u tom rangu od 100 € za Mini i 400 € za veliki.

Za slušalice nemam dovoljno iskustva, nisam imao ništa njihovo bežično.
Tema zaključana.
10.08.2025 | 12:44
Složio bi se na temu HomePodova, imam ih 3 trenutno. Što se slušalice, in-ear mi nikada nisu dobro legle (Apple ili bilo koje druge), ali zato Beats Studio Pro over the ear su brutala za moje potrebe. Eto toliko da ne idemo previše u OT.
Tema zaključana.
10.08.2025 | 16:33
Ufff, dobro onda da nisam kupio AirPods!
Tema zaključana.
10.08.2025 | 19:49
Jel tko uspješno očistio airpods pro pa da je proradio ponovo ANC(čiste su ali očito je negdje neki microdust ili earwax? Jedino nisam probao sa tack glue.. jako loše iskustvo sa airpods pro što se tiče ANC. Baterija nakon 5god još uvijek dugo drži..
Tema zaključana.
10.08.2025 | 21:06
Meni zadnji par mjeseci ANC daje samo digitalni sum. Slusalive rade normalno bez njega.

Moguce da su se i moje zaprljale. Nisam to uopce istrazivao.
Tema zaključana.
10.08.2025 | 23:35
Ista stvar, meni je čak nakon tog kao temeljitije čišćenja četkicom(sve lagani potezi) počeo i mic zezati, nemogu uopće pričati kad su obje slušalice u ušima. Ovako bez anc radi normalno ali to je onda maltene kao i obične airpods.. čak me i oni ulošci počinju svrbit uho.. a i njih sam čistio (uredno sve). I uši ocistim jednom na dan i to prije korištenja airpodsa.. kod mene lijeva zeza, desna ANC radi normalno.. i sad da ima jednu za kupit za 20-30€ pa bi uzeo ali 100€ je too much..Podsjećaju me na iMac i prašinu u ekranu. Dva li la proizvoda..
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (361)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO