EMU 0202 usb ili M-audio fast track
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

EMU 0202 usb ili M-audio fast track

11.01.2008 | 20:41
Kupio bih jednu od spomenutih usb zvučnih kartica, pa me dakle zanima preporuka, dal je netko koristio ove kartice? u dilemi sam
Htio bi dobit bolji sound iz mojeg iMaca na hi-fi i povremeno \"možda\" snimit gitaru u garagebandu! možda preporuka za nešt treće? e da, to su kartice do 1000kn tak da nebi išao iznad te cijene! thx

www.provox.hr/audio/proizvod.aspx?IDProi...=11&Source=1

www.sonarscope.hr/ducan/index.php?main_p...;amp;products_id=168
Tema zaključana.
12.01.2008 | 00:48
Preporucio bih da proguglas da li ljudi imaju problema s driverima i sl (stavis u google nes tipa \"fast track leopard problems\"). Primjerice ja ima m-audio firewire solo i nervira me sto kad macbook ode u sleep i probudi se, kartica prestane radit dok ne restartam sve. Nakon malo istrazivanja, otkrih da skoro sve kartice imaju neki manji problem, pa eto, preporucam googlanje.
Tema zaključana.
12.01.2008 | 00:49
Preporucio bih da proguglas da li ljudi imaju problema s driverima i sl (stavis u google nes tipa \"fast track leopard problems\"). Primjerice ja ima m-audio firewire solo i nervira me sto kad macbook ode u sleep i probudi se, kartica prestane radit dok ne restartam sve. Nakon malo istrazivanja, otkrih da skoro sve kartice imaju neki manji problem, pa eto, preporucam googlanje.
Tema zaključana.
12.01.2008 | 12:02
Ma toga se bojim... thx
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.01.2008 | 13:09
M-audio nije izbacio drivere za Leoparda.. doduše, ja sma uspio ručno instalirati drajvere od BlackBoxa i Firewire Audiophilea.. Da kucnem o drvo, sve dela..

al jedva čekam službene..
Tema zaključana.
12.01.2008 | 17:08
meni rade 10.4 driveri za m-audio firewire solo na leopardu. Doduse prepao sam se skroz prilikom instalacije; krene instalacija drajvera instalirat neki firmware upgrade na karticu i smrzne se sve prilikom flashanja da sam morao gasit komp - vec mislio gotovo, ode firewire solo - al radilo je sve prilikom slijedeceg reboot-a.
Tema zaključana.
17.01.2008 | 15:56
moj ti je savjet da uzmes karticu od proizvodjaca koji \"u startu\" ima OSX support...u ovom slucaju je to M-Audio..... negdje sam procitao da je EMU tek odnedavno ubacio podrsku za Maca, ali se ne bih bas usudio eksperimentirati......ja sam prije 10 godina kupio Yamahine audio kartice cim je Yamaha najavila da podrzava Maca i to je bilo jedno lose iskustvo
Tema zaključana.
17.01.2008 | 15:56
moj ti je savjet da uzmes karticu od proizvodjaca koji \"u startu\" ima OSX support...u ovom slucaju je to M-Audio..... negdje sam procitao da je EMU tek odnedavno ubacio podrsku za Maca, ali se ne bih bas usudio eksperimentirati......ja sam prije 10 godina kupio Yamahine audio kartice cim je Yamaha najavila da podrzava Maca i to je bilo jedno lose iskustvo
Tema zaključana.
17.01.2008 | 19:41
cuo sam razno razne price, al na EMU sajtu se nigjde ne spominje Mac ili OS X a pogotovo ne Leopard. go figure...
Tema zaključana.
18.01.2008 | 17:23
hvala svima na pomoći!
tak sam i mislil, jer na stranicama od m-audia spominju kompaktibilnost sa os x-om i garage bandom. Bilo mi je sumljivo da se na stranicama od emu-a nigdje se ne spominje os-x! ...ali frend ima emu i veli da je prezadovoljan sa zvukom (za te pare)
a on vozi pc...
Tema zaključana.
28.01.2008 | 02:41
vedrih je napisao:
Bilo mi je sumljivo da se na stranicama od emu-a nigdje se ne spominje os-x! ...ali frend ima emu i veli da je prezadovoljan sa zvukom (za te pare)
a on vozi pc...

Može bit da postoje dvije emu-ove stranice.
Onu koju ja otvaram (emu.com) ima na dnu prikaza kartice 0202 uredno logo za osx i još znak da je universal, dakle i za intel macove. Isto tako kada pogledaš na specifikacije i zahtjeve (specifications&requirements), lijepo ti piše:

Apple® Macintosh® 800 MHz G4-compatible or Intel-based processor
Apple Macintosh OS X (10.4.3 or greater)
1 available (Hi-speed) USB 2.0 port
512MB System RAM
500MB of free hard disk space for full installation
CD-ROM/CD-RW or DVD-ROM drive required for software installation
XVGA Video (1024 X 768)
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (558)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO