wma u mp3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

wma u mp3

09.04.2008 | 13:39
Od nedavno sam postao korisnik Mac-a (steta sto snisam prije) i jos uvijek se ne snalazim najbolje. Naime, na starom PC-u imam dosta muzike ali u .wma formatu (windows media audio) te mi ga iTunes ne cita i nemogu stavit tu muziku na iPod. Na internetu sam pronasao program EasyWMA koji pretvara .wma u .mp3, ali cienu mu je 10$. Nije da sam skrt, ali prije nego sto ga kupim, volio bih znat da li netko od vas zna neki besplatan program koji ima istu funkciju?

Puno hvala.
Tema zaključana.
09.04.2008 | 23:08
mislim da postoji app koji se zove Switch.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
09.04.2008 | 23:48
Kako se radi o konverziji iz jedne u drugu kompresiju sigurno će biti i nepoželjnog gubitka kvalitete. Sve ovisi koliko si audiofilski tolerantan. Što možeš, radije pribavi u originalu, pa enkodiraj "na svježe".
Tema zaključana.
10.04.2008 | 00:57
Ma na kraju krajeva nije mi bitna neka velika kvaliteta. Bar sto se tice tih nekih CD-a. Sve ono sto stvarno volim imam u originalu, ali neke stvari bih ipak volio sacuvat. Palo mi je na pamet da ih iz
mp3-a snimim na CD u normalan audio format (na PC-u) i onda da ih rippam u mp3 u iTunesu, ali ako postoji neke jednostavniji nacin, nebih se zalio...

U svakom slucaju hvala
Tema zaključana.
Tema zaključana.
10.04.2008 | 15:36
Probaj ffmpegx...
Tema zaključana.
10.04.2008 | 15:38
Možda i ovo:

www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/21952
Tema zaključana.
10.04.2008 | 18:07
switch i isquint. ne treba mi nista drugo, YMMV.
Tema zaključana.
11.04.2008 | 20:55
Ma wma u 3pm kad je sve tako komplicirano
Tema zaključana.
11.04.2008 | 21:32
Frankie je napisao:
Ma wma u 3pm kad je sve tako komplicirano

Ma imas pravo. Sve mi je zao sto sam tek sad presao na Mac...

Sve u svemu, hvala svima na pomoci... Ovaj forum mi je od velike koristi.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1052)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO