audio kartica usb+digital out
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

audio kartica usb+digital out

15.07.2010 | 18:11
trebao bi preporuku audio kartice koje se spaja preko usb-a a da ima digital out..Jel ima tak nešt kod nas za kupit?I da je OS X nativno podržan.
ovako nešto www.m-audio.com/products/en_us/Transit.html samo nenađem kod nas to..
Tema zaključana.
15.07.2010 | 18:39
Eto ima u HR za 600 kn.

www.provox.hr/audio/proizvod.aspx?IDProi...jaca=11&Source=1
Tema zaključana.
15.07.2010 | 20:29
thx bolje od tog nema jel?
Tema zaključana.
15.07.2010 | 20:33
Za te novce, sumnjam.
Ima sigurno boljih kartica, samo sto su teze dobavljive u HR.
Tema zaključana.
15.07.2010 | 21:33
Pa sta nemaju svi noviji Macovi optcial out izlaz na zvucnoj (combo sa analognim) ?

Sorry ako imas neki stariji Mac pa pitas
Tema zaključana.
15.07.2010 | 21:56
Mozda mu treba bas opticki (TOSLINK) output, kojeg ima samo MacPro od novije generacije Macova.
Tema zaključana.
15.07.2010 | 21:58
Sad ce neki koji me poznaju me se odreci, ai ja sam se sramim sto cu pitati ....

Koja je razlika izmedju optickog TOSlinka i obicnog optickog?
Tema zaključana.
15.07.2010 | 22:01
www.amazon.com/Toslink-To-Optical-Mini-Adapter/dp/B0002MQGRM ovo se inače spoji na novije mac-ove(imac,macbok,macbook pro) i tak se isto dobije digital out..
Tema zaključana.
15.07.2010 | 22:08
Laicki to je jedno te isto. Toslink je u biti "konektor" koji moze biti kvadratni onako tipa firewire ili kruznog oblika iz kojih izlazi mali "pimpek" odnosno opticki kabel.
Tema zaključana.
15.07.2010 | 22:08
Ok sad sam skuzio malo sam spor. @ Teddy Pricas o OUTPUTu samo ne o protokolu kao ADAT. I vidim da je Litho odgovorio na to pitanje. Ma ja to koristim vec godinu dana na Airport Express-u, ali kad pricam o opcijama outputa ni ne razmisljam o konektoru jer su adapteri uvijek prisutni pa se kao podrazumijeva, ali opet ne razmisljaju svi kao ja. isprike
Tema zaključana.
15.07.2010 | 22:10
zato sam napisao combo sa analognim
Tema zaključana.
16.07.2010 | 00:45
Nesto jeftnije i odlicno radi: www.audiotrak.net/products/optoplay/
kod www.novaglazbala.hr/category.php?pid=12
Tema zaključana.
16.07.2010 | 01:21
Potraži Behringer uca222. Ja sam naručio s ebaya i trebalo je 2-3 tjedna da stigne. Cijena s dostavom je oko 50 dolara.
cgi.ebay.com/Behringer-UCA222-USB-Audio-...e90e6d#ht_4562wt_913
Tema zaključana.
16.07.2010 | 03:13
E taj behringer sam i htio uzet ali me zanima oce on normalno propustat dts i ac3 na zvucnike. Dakle kontam spojit na mac-a zvucnu i onda zvucnu na receiver.. Teoretski bi trebalo radit, ali one slike su me malo pobrkale( od spec)
Tema zaključana.
27.07.2010 | 00:32
Mislim da je ovo samo stereo (i na optičkom izlazu). Meni je stereo sasvim dovoljan pa sam se odlucio za ovaj Behringer.
Tema zaključana.
27.07.2010 | 03:21
Komplicirate. Vrati se nazad na onaj adapter ...
Tema zaključana.
18.09.2010 | 01:00
Trebao bih pomoć, a ovo je najbliže što sam našao kao temu koja ima veze s mojim pitanjem

Gdje kod nas kupiti Toslink mini optički adapter koji bi prištekao u Airport express ili može i cijeli optički kabel koji s jedne strane ima mini toslink a s druge "normalni" toslink?
Znači ovo:
http://www.amazon.com/Toslink-To-Optical...dapter/dp/B0002MQGRM
ili ovo:
http://www.amazon.com/6ft-Toslink-Mini-Cable/dp/B000FMXKC8

Pretražio sam sve znane online trgovine kod nas, ali ništa nisam našao. tnx unaprijed.
Tema zaključana.
18.09.2010 | 01:28
Ja sam uzeo sa UK ebaya i mislim da me 2 komada doslo 30tak kuna sa postarinom do Rijeke. Mozda pretjerujem al bilo je stvarno jeftino ...
Tema zaključana.
18.09.2010 | 02:13
www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=05235

ova radi kod mene savršeno(snimanje vokala za tv i radio spotove), digital in i out, i na 10.5.8 i na snow, u opisu ne piše da ima optičke ulaze i izlaze spdif (kao što su na dat-ovima i mini-diskovima), ima iste karakteristike kao i ove audiotrakove, maye i sl.
Tema zaključana.
18.09.2010 | 11:07
Soffoklo je napisao:
Pretražio sam sve znane online trgovine kod nas, ali ništa nisam našao. tnx unaprijed.

Kod nas to ne postoji. Isključivo online trgovine kao što su momci prethodno naveli.
Tema zaključana.
18.09.2010 | 22:43
Tnx na odgovorima.
Poslušat ću @Defoua i kupit ću isto preko ebaya.
Tema zaključana.
19.09.2010 | 10:21
Kako ne postoji. Kupio kabel i adapter u HG-Spotu, kabel s razlicitim konektorima na krajevima ima Chipoteka, vidi i Diskont24 kaj imaju jer je slika nedorecena (sve tri kombinacije su na slici).
Tema zaključana.
20.09.2010 | 13:49
Smet je napisao:
www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=05235

ova radi kod mene savršeno(snimanje vokala za tv i radio spotove), digital in i out, i na 10.5.8 i na snow, u opisu ne piše da ima optičke ulaze i izlaze spdif (kao što su na dat-ovima i mini-diskovima), ima iste karakteristike kao i ove audiotrakove, maye i sl.

nepiše na njoj ni da podržava OS X snow leopard...Jel treba kakav driver za nju ili je to čisti plug and play..
Tema zaključana.
21.09.2010 | 20:17
ipak sam kupio ovu c-media ali bolje da nisam...nemogu nikako namjestit digital out...dok ovo ostalo na usb kartici normalno radi..Probao sam na windows mašini i normalno radi digital out tak da je ispravna zvučna..Jel ima netko kakvu ideju?
Tema zaključana.
21.09.2010 | 21:30
Pretpostavljam da si probao podesiti digitalni izlaz putem Audio MIDI Setup?
Tema zaključana.
21.09.2010 | 21:53
Meni jos uvijek nije jasno zasto kupovati zvucnu externu za digital out kad ga vec svaki intel mac ima integriranog i adapter je smjesno jeftin?

Nemas Intel Mac Lihto?
Tema zaključana.
22.09.2010 | 00:15
Naručio sam adapter ali iz kine a tko zna kad će doći...pa mi se nije dalo više čekat..a na uk ebayu nisam baš našao nekog da šalje u HR...
Bilo bi dobro da kod nas ima za kupit...
i56.tinypic.com/33tqr2u.png
nije mi jasno zašt je source zatamnjen...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (525)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO